Marina Dina tot mai aproape de a-si implini visul. Blonda are sanse mari sa ramana insarcinata

Publicat: 29/03/2015 | 00:03
Marina Dina tot mai aproape de a-si implini visul. Blonda are sanse mari sa ramana insarcinata

Astrologul CANCAN.RO, Roxana Lusneac, specialist in astrologia vedica, a intocmit astrograma Marinei Dina si a aflat ce surprize ii rezerva viitorul. Se pare ca fosta asistenta TV este tot mai aproape sa-si vada visul cu ochii.

De mai bine de un an Marina Dina se tot chinuieste sa ramana insarcinata. Fosta asistenta TV are probleme de sanatate, ceea ce face ca sarcina sa se tot amane. Desi pare ca a ajuns la capatul puterilor, blonda nu vrea sa se dea batuta. Conform astrologului Roxana Lusneac, se pare ca asteptarea Marinei va fi una cu folos.

 

Marina Dina

Nu vrea sa renunte la lupta

 

Marina Dina si logodnicul ei isi doresc enorm un copil asa ca „lucreaza” intens la acest capitol. Tanara nu concepe sa renunte la acesta idee desi are unele probleme de sanatate care nu fac altceva decat sa amane fericitul eveniment. „Ascendentul in zodia Balanta ii da Marinei senzualitatea, forta de a munci si idei bune pentru a-si indeplini sarcinile cat mai rapid, intr-un mod constructiv. Tot acest semn o face sa fie o persoana competenta din punct de vedere al afacerilor, fara a fi avara. In copilarie persoanele si intamplarile din viata sa au facut-o sa fie mai sensibila, cu tendinta spre anxietate. Este o persoana luptatoare si ambitioasa, se va bucura crescendo in viata de lucruri bune, mai ales dupa maturitate. Norocul sau sta in faptul ca are un suflet bun si nu se da la o parte atunci cand e cazul sa ajute”, a declarat Roxana Lusneac, specialist in astrologia vedica.

 

Marina Dina

Este posibil sa ramana insarcinata pana in 31 de ani

 

Chiar daca nu vrea sa renunte, Marina este insa cu psihicul la pamant. Dupa cum spune atrologul CANCAN.ro, in momentul in care va reusi sa se debaraseze de tot ce este negativ in viata ei, va reusi sa-si duca la bun sfasit toate planurile. Cu alte cuvine, Marina nu trebuie sa dispere, ci sa se linisteasca, deoarece sunt sanse destul de mari sa ramana insarcinata. „Harta sa aduce munca grea in atingerea marilor obiective in viata si aspecteaza direct casa copiilor, acest lucru insemnand intr-adevar o intarziere pe acest sector. Pana in 31 de ani este posibil totusi sa ramana insarcinata, anul 2016 fiind mult mai prielnic decat cei anteriori pentru acest sector”, a mai spus Roxana Lusneac, sfatuind-o sa se elibereze de toata presiunea pe care o pune propriei persoane. „Tinde sa se complice destul de mult in detaliile pe care alte persoane le-ar considera nesimnificative, iar acest lucru ii blocheaza din echilibrul vietii sale. Trebuie sa se elibereze de presiunea pe care o pune asupra propriei persoane prin cultivarea puterii sale de a lua initiativa, incercand sa nu-i pese de criticile persoanelor rau intentionate. Hobby-urile sale trebuie sa fie diferite fata de cele ale persoanele din jur”, a mai spus Lusneac.

 

CITESTE SI:

Probleme in Paradis! Marina Dina si iubitul se cearta tot mai des in ultima vreme! Vezi motivul halucinant

Marina Dina, mai sexy ca niciodata in pragul nuntii! Vezi aici poze incendiare cu blondina, intr-un parc din Capitala!

Roxana Lusneac

Previziunile Roxanei pot fi urmarite si pe pagina ei de Facebook si poate fi contactata la adresa de email roxihoroscopvedic@gmail.com

 

Denisa Macovei

 

Citește și...