Marioara Zavoranu este DISTRUSA! Ce a hotarat mama Oanei in privinta TESTAMENTULUI! Vezi cui ii lasa toata AVEREA!

Publicat: 08/04/2015 | 00:15
Marioara Zavoranu este DISTRUSA! Ce a hotarat mama Oanei in privinta TESTAMENTULUI! Vezi cui ii lasa toata AVEREA!

Marioara Zavoranu a facut o marturisire emotionanta de pe patul de spital, acolo unde este internata de mai bine de o luna. Mama Oanei a dezvaluit cui ii va lasa intreaga sa avere.

Marioara a stabilit deja ce se va intampla cu toata averea ei. „Oana este singurul meu mostenitor, Cui sa ii ramana averea? Nu mi-am facut inca testamentul, pentru ca nu am avut timp, nu am avut cu tine. Dar ce sa fac? Ei ii revine tot al meu”, a declarat Marioara Zavoranu.

Internata de trei luni, inainte sa moara, Marioara a spus ca se afla cu un picior in groapa
Internata de trei luni, inainte sa moara, Marioara a spus ca se afla cu un picior in groapa

Aflata la Sipalul Fundeni, Marioara Zavoranu este distrusa si spera ca fiica ei sa vina sa o vada si sa se impace. „Deci… i-am dat telefon Oanei, vorbeam de obicei în fiecare zi cu ea, aveam drăgălăşenii la telefon şi, într-una din zile, la jumătatea convorbirii, a început să îmi reproşeze aşa, din senin, că nu îi dau banii, că nu îi dau dividendele, că nu îi dau nu ştiu ce, că nu… Când eu am vândut acum, în primăvară, un apartament de 70.000 euro, din care majoritatea banilor i i-am dat ei. Cred că se întâmplă ceva şi cu ea, şi cu mintea ei, pentru că este inexplicabil ca să ţi se întâmple aşa ceva. Este părerea mea că e extraordinar de geloasă pe fratele meu. Probabil că dacă eu eram aproape de moarte sau daca mor, îi las şi fratelui meu şi nu îi las ei tot. Dar cum să îi las dividende care sunt moştenirea de la taică-su, de la mine, să i le las lui? El are viaţa lui, e fratele meu, am cu el alte… Fratele meu şi cumnata mea nu îmi spun, ştiu, îi simt că nu îmi spun, ca să nu îmi facă rău.

Nu are pe nimeni care să o influenţeze în bine. Aşa cum ani de zile a înfluenţat-o Pepe, aşa s-au găsit alţii să o influenţeze. De la ea în mod special şi de la oricine (n.r. are nevoie de iubire), dacă ai ştii că am nevoie să mă ia în braţe şi să mă ţină la piept, aşa. Nu îţi dai seama ce înseamă… E tragic. Eu sunt cu un picior, poate cu amândouă în groapă, că nu ştiu dacă pot să fac transplantul, dacă rezistă organismul. Şi după transplant se ţine alt… Scap de dializă, dar dai peste altele, a mai declarat Marioara.

L.L

Citește și...