Marioara Zavoranu spala pe jos cu Anda Adam! „Este o…! Toata lumea cunoaste asta”

Publicat: 09/04/2014 | 17:34

Doua dive autohtone ar fi ajuns sa-si declare razboi din cauza unui chipes fotbalist, in varsta de numai 19. Pustiul irezistibil si cu mari sanse sa devina noul Adrian Cristea, se numeste Catalin Ţîră si este iubitul Andei Adam.

Zvonurile zic ca Tira n-ar fi avut astampar si ar fi inceput sa-i dea mesaje Oanei Zavoranu, cu scopul de a o cuceri. Anda ar fi aflat si ar fi luat foc. S-ar fi enervat atat de tare incat ar fi declarat ca e in stare sa o calce in picioare pe Oana daca raspunde avansurilor.

___
CITESTE SI:

Zavo:”Eu nu prea ajung pe la 6 dimineata cu valizele la un domn italian acasa!” Declaratiile Oanei o vor face pe Anda sa turbeze

Anda Adam, o noua schimbare RADICALA de look! Fanii au ramas cu gura cascata: „Esti urata rauuuu!”

____

Oana Zavoranu si Anda Adam ar fi ajuns, din cauza unui pustan de 19 ani, la razboi.Este vorba despre fotbalistul Stefan Catalin Ţîră, care, desi de jumatate de an este iubitul Andei Adam, de ceva vreme ar incerca sa o cucereasca si pe Oana Zavoranu. Catalin ar fi incercat sa o dea gata pe Oana trimitandu-i mesaje siropoase. Se zvoneste ca Andei nu i-ar fi picat bine vestea si ar fi reactionat dur. Cantareata ar fi declarat ca o va calca in picioare pe Querida, daca o va prinde cu iubitul ei. Dupa toate acestea, Marioara Zavoranu, mama Oanei a iesit la atac.

Oana Zavoranu

Contactata de reporterii „Povestiri Adevarate”, mama Oanei Zavoranu si-a aparat fiica si a declarat: „Ăla este un copil de 19 ani, iar Anda Adam este o c… pe care toată lumea o cunoaşte şi ce să-i facă Oanei? Că Oana nici nu-l ştie pe băiatul ăsta. Că băiatul ăla i-a scris, asta se foloseşte. Asta ce însemnă? Că trebuie să fie un nou scandal, ceva urât, înainte de sărbătorile de Paşte. Ce treabă… Oana are 41 de ani, iar el are 19 ani!”

In ceea ce-l priveste pe tinerelul Ţîră, ei bine, are toate sansele sa devina urmatorul Adrian Cristea. Fotbalistul incepe de pe-acum sa-si creioneze o imagine de cuceritor, in loc sa impresioneze performantele din teren. De un an de zile, Tira activeaza ca atacant la o echipa din liga a doua din Olanda si in momentul de fata, ca jucator , ar valora 100.000 de lire sterline. Oana Zavoranu crede Anda Adam n-ar fi in masura sa-l judece pe pustiul fotbalist. „E siderată(n.r. Oana Zăvoranu) de reacţia unei t… cu care nu a avut niciodată de-a face! Nici măcar nu se cunosc. Nu au nicio tangenţă. Oana nu are nici cu băiatul ăla. Băiatul ăla nici măcar nu este în ţară. Mi-a spus că într-adevăr i-a scris, „Dar ce să-i fac? Ce să-i zic lu’ ăla că a scris?” Atât o duce capul, dacă atât o duce capul! Pe Oana nu o mai duce capul la tot felul de răutăţi şi la tot felul de nenorociri. Are lucruri mai importante şi mai frumoase în viaţa ei”

In timp ce Oana trateaza cu lejeritate situatia, Anda Adam ar fi foc si para. Se zvoneste ca a luptat mult pentru aceasta relatie. Anul trecut, mama lui Catalin, ar fi declarat ca idila cu Anda Adam l-ar putea costa cariera pe fiul ei.

E cuplata cu un fotbalist!

Dupa ce s-a iubit cu Victor Slav si cu Catalin Botezatu, Anda Adam traieste, de cateva luni, o frumoasa poveste de dragoste cu fotbalistul Catalin Tira. Desi partenerul ei de viata are doar 19 ani, cantareata pare foarte indragostita de sportiv, existand sanse ca „porumbeii” sa faca in scurt timp pasul cel mare, spre altar.

A.P

 

Citește și...