Marius Florin Pascu, tânărul din Buzău care și-a dat foc pe 1 iulie, a murit

Publicat: 18/07/2018 | 19:36

Marius Florin Pascu, tânărul din Buzău care și-a dat foc pe 1 iulie, a murit. De mai bine de două săptămâni el era internat la Spitalul de Arși din Capitală. (Promotiile zilei la monitoare)

Marius Florin Pascu suferea din dragoste, iar pe 1 iulie a recurs la un gest extrem. Tânărul și-a turnat o sticlă cu spirt pe haine și și-a dat foc în fața Parcului Crâng, sub privirile îngrozite ale trecătorilor. Oamenii au sărit să-l salveze însă arsurile au ajuns peo mare suprafață a corpului. (CITEȘTE ȘI: UN BĂRBAT ȘI-A DAT FOC LA INTRAREA UNUI PARC DIN BUZĂU! ARE ARSURI PE 70% DIN SUPRAFAȚA CORPULUI)

Marius Florin Pascu va fi înmormântat în localitatea lui natală

Marius Florin Pascu a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență Buzău, iar apoi a fost mutat la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arși din Capitală. (VEZI ȘI: EL ESTE TÂNĂRUL CARE ȘI-A DAT FOC ÎN FAȚA UNUI PARC DIN BUZĂU! A ARS CA O TORȚĂ DUPĂ CE S-A STROPIT CU SPIRT)

”Tânărul se află internat la Unitatea de Primiri Urgenţe unde primeşte primele îngrijiri şi urmează a fi trimis la Spitalul de Arşi din Capitală, deoarece are arsuri pe 70 la sută din corp. Şansele de supravieţuire sunt limitate. Am înţeles că, înainte de a-şi da foc, s-a stropit cu spirt.”, a declarat atunci şeful UPU Buzău, dr. Adrian Zoican.

Marți seară, însă, după o lungă agonie, tânărul a murit. Înmormântarea va avea loc joi, în localitatea lui natală, Țintești. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Citește și...