Marius nu se predă! Fiul milionarului Turcu ”loveşte” după ce ”frăţiorul” Oli Jr. i-a furat iubita

Publicat: 23/02/2017 | 00:00

Încrengătura amoroasă dintre Olăroiu jr., fiul lui Vasile Turcu şi Alex Piţurcă, moştenitorul celebrului fotbalist Victor Piţurcă, se complică pe zi ce trece. De-a lungul timpului, cei trei buni prieteni au făcut schimb de partenere şi au existat şi resentimente de o parte sau de cealaltă. La mijloc e celebra ”Ruxi Mumuşica” care a trecut de la Marius Turcu, cu care se iubea în vara anului trecut, la Oli jr, iar totul s-a aflat într-un club din Dubai. Marius Turcu a reacţionat la aflarea veştii, dar nu în sensul aşteptat de toţi! (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Ruxi ”Mumuşica” s-a stabilit de o perioadă de timp în Dubai, cel mai probabil pentru a-i ţine companie lui Oli jr, aflat cu familia acolo, cât timp seniorul se află sub contract cu şeicii. Într-o imagine obţinută de CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România, Ruxi ”Mumuşica” apare chiar în braţele lui Oli jr, despre care ştim deja că este foarte bun prieten cu Marius Turcu. O dată ce relaţia ei cu prietenul lui Oli jr. a sucombat, Ruxi ”Mumuşica” nu a avut nici o problemă să se combine cu Oli jr. aşa cum arătam AICI. De altfel, Olăroiu jr. le-a ”executat” ca la carte, simultan, pe iubitele celor mai buni prieteni, iar în grupul acestora intră, bineînţeles, şi Alex Piţurcă, fiul selecţionerului!

Roxi ”Mumuşica” e noua achiziţie a lui Oli.jr.
Roxi ”Mumuşica” e noua achiziţie a lui Oli.jr.

Aflând din CANCAN.ro de ”trădarea” fostei sale iubite, Ruxi ”Mumuşica”, Marius Turcu nu a înnebunit de gelozie, aşa cum se aştepta toată lumea ci…şi-a văzut mai departe de viaţă!. Chiar dacă Ruxi ”Mumuşica”, tunată toată, e într-o formă de zile mari, e o diferenţă ca de la cer la pământ faţă de cum arăta pe vremuri!

Turcu jr. a ieşit cu bruneta din imagini la o ţigară, în parcarea centrului comercial
Turcu jr. a ieşit cu bruneta din imagini la o ţigară, în parcarea centrului comercial

De curând, a ieşit într-o cafenea dintr-un mall bucureştean în compania prietenilor săi, celebrul ”Bi”, (care a fost o bună bucată de vreme iubitul Dianei Munteanu), Calina Roman, nepoata fostului premier Petre Roman şi încă două bunete. Ca la o ieşire în oraş într-o gaşcă de amici, au râs, au glumit, au discutat de toate, până ce Marius Turcu s-a scuzat pentru câteva momente şi a ”răpit” una dintre brunete până afară, la o ţigară.

 

Discuţia dintre ei părea una amicală, nu a existat o apropiere vădită, dar cine ştie dacă acesta nu ar fi începutul unei noi relaţii? Numai timpul va lămuri această situaţie…

Citește și...