Ben de la ”Insula iubirii” a fost surprins zilele trecute în compania unei brunete sexoase. Fostul iubit al Dianei a rupt tăcerea şi a dezvăluit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, cine este tânăra şi care este adevărul despre viaţa lui amoroasă de după întoarcerea din Thailanda. (CITEŞTE ŞI: Ben şi Andy, faţă în faţă! Ce i-a spus ispitei fostul iubit al Dianei: "Am aflat despre ea lucruri periculoase")

Ben de la ”Insula iubirii” s-a întors singur din Thailanda, însă se pare că nu duce lipsă de admiratoare. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, publica în urmă cu câteva zile pozele cu fostul iubit al Dianei şi o brunetă focoasă împreună cu care şi-a petrecut ziua. (VEZI IMAGINILE AICI)

Ben de la ”Insula iubirii” susţine că nu este decât prieten cu bruneta misterioasă
Ben de la ”Insula iubirii” susţine că nu este decât prieten cu bruneta misterioasă


Contactat de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Ben a dezvăluit adevărata legătură dintre el şi tânăra din imagini. Fostul iubit al Dianei a mărturisit că, momentan, nu are nicio iubită şi că bruneta este doar o prietenă.

”Adevărul e că nu am nicio iubită. E doar o prietenă”, a declarat Ben de la ”Insula iubirii” pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Cât despre relaţia cu Diana, bărbatul a spus că nu a mai vorbit cu ea de ceva timp. Concurentul de la ”Insula iubirii” a mărturisit că ultima dată a fost contactat de fosta iubită care dorea să-şi recupereze rolele de la el: ”Mi-a scris o dată. Căuta rolele. Eu le-am găsit în apartament şi i le-am dat înapoi”.

Diana de la ”Insula iubirii” şi-a recăpătat rolele de la Ben şi acum se bucură de ele
Diana de la ”Insula iubirii” şi-a recăpătat rolele de la Ben şi acum se bucură de ele

Citeste despre:ben insula iubirii, ben insula iubirii iubita, ben insula iubirii bruneta


Share On Facebook