Mărturisire-bombă în showbiz: „Are un copil acolo, încă nu se vede burtica”. Lora şi Ionuţ Ghenu se pregătesc să devină părinţi!?!

Publicat: 17/11/2017 | 16:14

Vestea că Lora ar fi însărcinată i-a bucurat pe mulţi fani de-ai vedetei, iar cel care "a scăpat porumbelul" e chiar logodnicul ei, Ionuţ Ghenu. Mărturisirea lui vine după ce luni întregi s-a zvonit că artista este gravidă.

Prezenţi în cadrul unei emisiuni azi, Ionuţ Ghenu a făcut o glumă despre rolul de a deveni tătic. Logodnicul Lorei a spus în glumă că vedeta are un copil în burtică, dar e mult prea mic pentru a se vedea.

„Are un copil acolo, dar încă nu se vede burtica. (…). Lora dacă îşi pune ceva în cap, face. E foarte hotărâtă.”, a spus Ionuţ Ghenu, după ce a făcut gluma care i-a băgat pe unii în ceaţă.

Copilul poate sa vina, dar intr-un an-doi„, a mărturisit excentrica artistă.

La sfârşitul lunii iunie, Lora a mărturisit că ar vrea să se căsătorească civil cu Ionuţ Ghenu.

„Nu, nu este stabilit nimic, nu sunt nici însărcinată. Ne dorim, dar, probabil, la anul. Este un an foarte aglomerat, greu. Am face ceva la starea civilă, dar nici aia nu e hotărâtă. Ne tot gândim cum să împăcăm pe toată lumea şi să ne împăcăm şi pe noi, să fie totul ok”, a declarat Lora în urmă cu aproape patru luni.

Până acum Ionuţ Ghenu i-a oferit Lorei două inele de logodnă, dar nunta se lasă aşteptată. Ultima dată când a cerut-o de soţie a fost în martie.

Deja am primit două inele de logodnă, sunt pe drumul cel bun.Pe de altă parte este mai timid aşa în perioada aceasta. Să sperăm. Păi, înainte să mă cunoască el a spus: băi, uite, tu acum, acesta este inelul pentru tine, vedem noi (…)„, a spus vedeta în cadrul unui interviu acordat la câteva zile după ce a primit superbul inel de logodnă.

Cel de-al doilea inel de logodnă primit de Lora de la Ionuţ Ghenu. Sursa foto: Instagram
Cel de-al doilea inel de logodnă primit de Lora de la Ionuţ Ghenu. Sursa foto: Instagram