Mega-scandal cu un actor uriaş! Acuzat de complicitate la hărţuire sexuală

Publicat: 16/10/2017 | 16:42
Mega-scandal cu un actor uriaş! Acuzat de complicitate la hărţuire sexuală

Un actor celebru este acuzat de complicitate la hărţuire sexuală, dar şi rasială. O actriţă alături de care a lucrat l-a dat în vileag.

Vanessa Marquez este actriţa alături de care George Clooney a filmat pentru serialul ”Spitalul de Urgenţă / ER”. Actorul a negat acuzaţiile, spunând că dacă ea crede acest lucru, înseamnă că a fost minţită, informează eonline.com.
 
Vanessa Marquez a făcut acuzaţiile pe Twitter, după ce George Clooney a vorbit despre scandalul sexual în care este implicat producătorul hollywoodian Harvey Weinstein. Ea susţine că actorul este vinovat pentru faptul că ea a fost inclusă pe ”o listă neagră” atunci când a avut curajul să vorbească despre hărţuirile de pe platourile de filmare ale serialului.
 
„Clooney s-a implicat pentru ca eu să ajung pe lista neagră atunci când am vorbit despre hărţuirile de pe platourile de filmare ale serialului «ER». Femeile care nu intră în acest joc îşi pierd cariera. Mie mi s-a întâmplat”, a scris Vanessa Marquez.
 
Actriţa a distribuit şi un mesaj pe care l-a publicat la începutul acestui an, care conţinea o fotografie de la ”ER” şi acuzaţii grave. În acest mesaj, Vanessa Marquez a scris că a fost hărţuită sexual şi rasial zilnic pe platourile de filmare. Ea a adăugat că i-a cerut ajutorul unuia dintre producători – decizie care a dus la includerea ei definitivă pe ”lista neagră”.
Citește și...