Meme Stoica, deprimat in puscarie! A plans la miezul noptii, dupa ce si-a dat seama ca…

Publicat: 03/01/2015 | 14:13
Meme Stoica, deprimat in puscarie! A plans la miezul noptii, dupa ce si-a dat seama ca…

Puscaria schimba pe oricine, iar Mihai Stoica este poate cel mai bun exemplu. De cand este in inchisoare, fostul sef al Stelei s-a transformat radical.

Din barbatul jovial de altadata, Meme a ajuns de nerecunoscut. Daca pana mai ieri era sufletul petrecerilor, Stoica nu mai gaseste nicio bucurie.

Dovada cea mai clara – de Revelion. Fostul sef al campioanei Romaniei a sarbatorit trecerea in noul an cu colegii lui de suferinta, insa atitudinea lui a fost una mai degraba de inmormantare, decat de sarbatoare.

Meme, in vremurile bune - alaturi de fiica lui si de Reghe
Meme, in vremurile bune – alaturi de fiica lui si de Reghe

Realizand ca nu va fi eliberat prea curand – mai are aproape trei ani din condamnarea primita in „Dosarul Transferurilor” – Mihai Stoica nu a scos un cuvant toata noaptea. Iar la ora zero, nu a mai putut suporta si a inceput sa planga, sustin surse din Penitenciarul Rahova.

A divortat pentru a-si proteja averea

Meme s-a despartit in 2012 de sotia lui, Corina, cu care era casatorit de mai bine de doua decenii. Realizat intr-o secretomanie totala, divortul celor doi au fost pus pe seama unei strategii de „camuflare” a averii in vederea verdictului din „Dosarul Transferurilor”.

Meme si Corina au divortat in 2012
Meme si Corina au divortat in 2012

Potrivit unor surse din cadrul Uniunii Nationale a Notarilor, divortul si partajarea averii, incheiate in fata unui notar, sunt cele mai uzuale metode de a proteja mare parte din bunurile unei persoane care risca sa piarda averea in urma unui decizii judecatoresti. Astfel, sursele CANCAN.RO au explicat faptul ca, in conditiile in care punerea sub sechestru a unei parti din averea cuiva este iminenta, persoana in cauza are posibilitatea de a divorta in „complicitate” cu celalalt sot si sa ii cedeze acestuia, la partaj, mare parte din bunuri, in asa fel incat acestea sa iasa de sub urmarirea anchetatorilor.

B.P