Mesajul cheie al lui Ponta, împotriva dezbinării românilor: „Toţi românii sunt români buni”

Publicat: 09/11/2014 | 10:04
Mesajul cheie al lui Ponta, împotriva dezbinării românilor: „Toţi românii sunt români buni”

Intr-o perioada in care spiritele se agita din ce in ce mai tare, mesajul lui Victor Ponta are rolul de a linisti apele si a reaminti romanilor ca trebuie sa fie uniti. Premierul a emotionat pe toata lumea cu vorbele lui.

Victor Ponta a declarat zilele trecute că ”toţi românii care muncesc sau care au muncit pentru această ţară, toţi românii care respectă legea, toţi românii care cred în Dumnezeu şi care-şi iubesc familia sunt români buni, toţi, indiferent de persoana cu care votează la alegerile prezidenţiale sau locale sau parlamentare”.

Victor Ponta

CITESTE SI

Nu ai să crezi unde şi-a petrecut Victor Ponta copilăria! Mergea la „păpuşoi” şi dormea în pat de paie

SONDAJUL care rastoarna orice calcule! Cum stau de fapt Ponta si Iohannis in optiunile romanilor, dupa primul tur de scrutin

„Am înţeles şi am considerat legitimă supărarea acelor români din diaspora care n-au putut să voteze. Am fost, am lucrat în străinătate, am studiat în străinătate, îmi iubesc ţara şi mă gândesc că întotdeauna cel mai bine e acasă, dar cred că orice român din ţară sau din afara ţării dacă vrea să voteze va vota şi pe 16 noiembrie va vota. Cu ce nu sunt de acord, că cei din afara ţării sunt mai buni decât cei din ţară. Nu. Cred că sunt buni şi cei din afară şi cei din ţară. Că cei care au votat cu mine sunt răi, proşti, sunt cumpăraţi, în schimb cei care au votat cu Monica Macovei sunt deştepţi, buni şi principiali. Nu. Toţi românii care muncesc sau care au muncit pentru această ţară, toţi românii care respectă legea, toţi românii care cred în Dumnezeu şi care-şi iubesc familia sunt români buni, toţi, indiferent de persoana cu care votează la alegerile prezidenţiale sau locale sau parlamentare”, a spus Victor Ponta.

A.D.

Citește și...