Mesajul dureros lui Raed Arafat, după moartea pompierului Ion Petre! „Am pierdut…”

Publicat: 19/08/2020 | 10:04
Mesajul dureros lui Raed Arafat, după moartea pompierului Ion Petre! „Am pierdut…”

Raed Arafat a scris un mesaj de condoleanțe după ce un pompier de la ISU București a murit. 

Secretarul de stat a postat un mesaj de condoleanțe după ce ISU București a anunțat pe o rețea socială trecerea în neființă a unui pompier.

„Condoleanțe familiei și colegilor”, a scris Arafat pe Facebook.

Am pierdut astăzi un pompier, un camarad, un prieten”

„Am pierdut astăzi un pompier, un camarad, un prieten. Maiorul Ion Petre din cadrul Serviciului Logistic al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Dealul Spirii” București- Ilfov a trecut la cele veșnice.

John, așa cum era cunoscut de toți din marea familie a pompierilor, și-a căștigat de-a lungul timpului respectul, prețuirea colegilor prin latura sa umană, prezentă indiferent de situație, la bine și la greu.

Gândul nostru se îndreaptă astăzi către John și familia lui.

Drum lin către Cer, stimate camard!”, au scris cei de la ISU.

Arafat, atacat de Becali

Acum două zile, Becali l-a atacat pe Arafat și a avut cuvinte grele de spus la adresa șefului DSU.

„Dacă te iei după Arafat, distrugi ţara! Mă iau după el? Tot ce face e ilegal şi neconstituţional. Dacă ne luăm după el, ajungem la balamuc. Lasă, mă, că nu stăm după ei, noi mergem să jucam meciuri. Stau sute de mii de oameni la plajă. Vii tu acum şi zici că pentru 4 asimptomatici trebuie să stea ceilalţi 25 în carantină…

N-au cum să-şi facă imagine şi vor să arate cu asta, ştii? Nu se poate aşa ceva! Noi jucăm fotbal, ne luăm după ei? Nu vezi că fac totul ilegal, neconstitutional? Stăm dupa ei? Ne vedem de treaba noastră. Nici nu ştiu pe ce lume trăiesc, n-au niciun fel de regulă, nimic. La noi oamenii n-au inteligenţă. Sunt 4 jucători, se tratează, ceilalţi joacă fotbal. Lumea nu mai are nicio logică, nici nu pot să comentez”, a răbufnit Becali într-o intervenție la Pro TV.

Foto: Inquam Photos