Giovani Becali a dezgropat scandalul cu fosta iubită! Judecătorii au decis să…

Publicat: 10/08/2020 | 23:24

CANCAN.RO vă prezintă cele mai noi desfășurări de forțe dintr-o mega-dispută care se derulează în lumea bună. Giovani Becali a ”dezgropat” războiul cu fosta iubită. După ce a fost executat silit în două dosare, pentru că nu ar fi plătit pensia alimentară datorată copilului pe care nu l-a recunoscut, fostul impresar nu predă armele și se luptă pe toate fronturile în instanță.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de cel mai nou proces în care este implicat vărul patronului de la FCSB. (CITEȘTE ȘI: GIOVANI BECALI S-A ”POCĂIT” PE MODELUL VĂRULUI GIGI! IMAGINILE CARE DOVEDESC TRANSFORMAREA CELEBRULUI OM DE FOTBAL)

Giovani Becali se află în plin război cu fosta iubită, Aida Giurumescu, care pare decisă să îi ia apartamentele de lux din cartierul Floreasca. Fostul impresar a chemat-o în judecată pe fosta iubită, cea care, în urmă cu ceva timp, a obţinut executarea silită a milionarului.

Giovani Becali a cerut suspendarea executării silite

Vărul lui Gigi Becali a refuzat să plătească pensia alimentară. În dosarul respectiv au fost citați şi reprezentanţi ai ANAF, instituţie care este implicată în disputa pe averea afaceristului din  Pipera. (VEZI ȘI: GIOVANI BECALI CĂTRE DINU: ”ASASINULE!” E IMPLICAT ȘI STOICIKOV)

Potrivit unor surse din mediul judiciar, Giovani Becali a cerut magistraților de la Judecătoria Sectorului 4 suspendarea executării silite. Afaceristul nu a avut câștig de cauză: judecătorii au dispus respingerea cererii.

Respinge cererea de suspendare provizorie, ca neîntemeiată. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 4 din București. (NU RATA: CUM A AJUNS ”PLĂTITORUL” GIOVANI BECALI SĂ FIE JUDECAT PENTRU NICI 1000 €. E VORBA DE…)

Giovani Becali are un băiat de 15 ani cu Aida Giurumescu, fosta lui iubită
Giovani Becali are un băiat cu Aida Giurumescu, fosta lui iubită

Solicitase micșorarea pensiei alimentare

Înainte să fie închis, după ce a fost condamnat în ”Dosarul transferurilor”, Becali a solicitat reducerea pensiei alimentare pentru fiul său, pe care l-a dat în judecată. Aida Giurumescu nu a cedat şi a susţinut, la vremea respectivă, că va demonstra că fostul impresar are o situaţie financiară care îi permite să achite respectiva pensie alimentară. Valoarea acesteia a fost stabilită de instanţa din Austria, ţară în care Aida Giurumescu este stabilită împreună cu fiul ei şi unde s-a judecat procesul de paternitate intentat lui Becali.

Giovani Becali, cea mai grea pedeapsă în ”Dosarul transferurilor”

Pe 4 martie 2014, cei opt inculpați din ”Dosarul transferurilor”, între care Giovani Becali, au fost condamnați la închisoare cu executare. Giovani a primit o pedeapsă de șase ani și patru luni. Alături de fostul agent de jucători au mai fost condamnați, în același dosar, Gheorghe Copos, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Nețoiu şi Cristian Borcea. Aceștia au fost acuzați că au efectuat tranzacţii ilegale la transferurile unor fotbalişti către cluburi din străinătate, ceea ce ar fi produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului şi de peste 10 milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal. (CITEȘTE ȘI: PRIMA REACȚIE A LUI GIGI BECALI, DUPĂ CE GIOVANI ŞI VICTOR BECALI AU FOST CONDAMNAȚI DEFINITIV)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.