Mesajul emotionant al lui Victor Ponta pentru pensionarii militari si pentru veterani: „Va multumesc pentru sacrificiu”

Publicat: 12/11/2014 | 12:28
Mesajul emotionant al lui Victor Ponta pentru pensionarii militari si pentru veterani: „Va multumesc pentru sacrificiu”

Viata unui militar este poate cea mai grea, departe de familie si plina de riscuri. Victor Ponta a tinut sa le transmita un mesaj celor care au slujit tara atatia ani, cu devotament, daruire si respect.

Miercurea aceasta, Victor Ponta a tinut sa le transmita un mesaj militarilor care au slujit ani la rand tara noastra. Premierul le-a marturisit ca nu va uita niciodata nedreptatile facute impotriva celor care s-au pensionat in acest domeniu si i-a asigurat ca va remedia situatia.

„Nu voi uita niciodata nedreptatile facute impotriva pensionarilor militari. Vom avea grija ca aceasta problema sa isi gaseasca rezolvare cat mai curand!

Victor Ponta a tinut sa le transmita un mesaj pensionarilor militari
Victor Ponta a tinut sa le transmita un mesaj pensionarilor militari

Totodata, vreau sa urez la multi ani tuturor veteranilor pentru ca ieri, 11 noiembrie, a fost sarbatorita pentru prima data in tara noastra Ziua Veteranilor! (iar pe 29 aprilie sarbatorim Ziua Veteranilor de Razboi)„, a scris Ponta.

CITESTE SI

Fara precendent in campanie! Prima confruntare fata in fata Ponta- Iohannis! Ce isi spun candidatii

Nu ai să crezi unde şi-a petrecut Victor Ponta copilăria! Mergea la „păpuşoi” şi dormea în pat de paie

Totodata, primul- ministru a facut public un filmulet in care apare maestrul Florin Piersic, care le transmite si el un mesaj celor care lupta pentru Romania. Vorbele actorului sunt pline de emotie si patriotism.

Florin Piersic le poarta un adanc respect militarilor romani
Florin Piersic le poarta un adanc respect militarilor romani

„Dragii mei, pentru mine cuvantul ‘drag’ e foarte important. Dumneavoastra sunteti mai mult decat dragii mei veterani. Am auzit si stiu ca sunteti foarte multi tineri care luptati in teatrele de operatii impotriva terorismului. Va spun sincer ca imi vine sa plang stiind unde sunteti, cum sunteti si cum reprezentati voi aceasta tara pe care o iubim, Romania.

Nu v-ati intrebat niciodata de ce nu am plecat pe afara? Ceea ce faceti voi este o minune pentru mine, iar eu sunt aici ca sa va reprezint. Sufletul meu va primeste si va cheama in sufletul lui. Aici, in tara exista oameni ca mine care sa gandesc la dvs si va multumesc pentru sacrificiul pe care il faceti”, spune Florin Piersic.

A.D.
 

Citește și...