Mesajul lui Grasu XXL dupa accidentul suferit: „O luna, poate doua, eu nu o sa mai cant”. Ce spune si despre tinerii care au murit

Publicat: 01/03/2013 | 09:07

In urma cu o saptamana, Grasu XXL a suferit un accident rutier in Valcea, in urma caruia cinci tineri si-au pirerdut viata.

Grasu XXL a scris un mesaj pe o pagina de socializare prin care marturiseste ca va lipsi cateva luni de pe scena si isi exprima regretul pentru tinerii morti in accident.

„O sa razi dar primu’ lucru la care m-am gândit dupa accident a fost ca e vina lu’ Basescu… ca dacă eram pe autostrada nu se întâmpla… apoi ca ar fi trebuit sa ramanem la Baia-Mare, apoi ca mai bine mai beam o cafea la benzinarie… din păcate asa a fost sa fie.

In săptămâna care trecuse terminasem noul clip… lucram la album si eram gata de lansare, acum nu stiu, totu pare asa… fără sens. O luna, poate doua, eu nu o sa mai cant, nu ma lasa nici corpul, nici mintea, clipu’ la fel, nu pot sa ma gândesc la asta acum.

Stiu ce înseamnă sa pierzi pe cineva drag si gandurile mele merg spre familiile celor 5… are viaţa asta un mod de a te aduce cu picioarele pe pământ…ooooffff. Ma întorc in studio, acolo unde răul nu ajunge.va pup”, a scris artistul pe Facebook.

Citește și...