Mesajul lui Mircea Diaconu, cu doar cateva ore inainte de alegerile prezidentiale: „Nu votez Iohannis”

Publicat: 14/11/2014 | 19:59
Mesajul lui Mircea Diaconu, cu doar cateva ore inainte de alegerile prezidentiale: „Nu votez Iohannis”

Mai sunt doar cateva ore pana cand romanii isi vor alege presedintele, iar Mircea Diaconu a tinut sa le transmita un mesaj tuturor romanilor. Acesta i-a asigurat ca duminica nu va vota cu Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale.

Duminica aceasta, romanii vor decide cine va fi presedinte in urmatorii cinci ani. Actorul Mircea Diaconu a tinut sa le transmita un mesaj, pentru a lamuri zvonurile ca va vota cu Klaus Iohannis.

CITESTE SI

S-a strigat BINGO! Romica Tociu il trimite pe Mircea Diaconu la… Consiliul Europei! Dar o face cu multe greseli gramaticale

Mircea Diaconu, la plimbare cu masina din M*A*S*H. Decapotabila politicianului, admirata de trecatoare

Mircea Diaconu a tinut sa le transmita un mesaj tuturor romanilor
Mircea Diaconu a tinut sa le transmita un mesaj tuturor romanilor

„Sunt la volan, în drum spre ţară. Aud că în vâltoarea campaniei electorale unii s-ar fi apucat să distribuie fluturaşi sau scrisorele, cum că l-aş sprijini pe domnul Johannis. În nici un caz !
Nu pot jigni inteligenţa oamenilor spunându-le pe cine să voteze. Cât despre mine, voi merge cu siguranţă să votez. Am un singur vot, al meu şi o să fac cu el ce vreau eu, aşa cum sper că veţi face şi voi”
, a scris pe Facebook acesta.

Iohannis NU dezminte implicarea lui in traficul de copii

Ceea ce este curios il reprezinta faptul ca prezidentiabilul liberal nu a dezmintit, nici pana in acest moment, implicarea sa in cazul adoptiilor internationale ale fratilor Iliut. Dimpotriva! Klaus Iohannis a declarat ca a fost soferul familiei canadiene care a adoptat cei trei copii, in vreme ce sotia a fost traducator pentru acestia.