Mihaela Borcea, primele declaraţii după ce Cristian Borcea nu a fost eliberat:”Am simţit că nu mai pot… “

Publicat: 03/11/2017 | 16:36

Mihaela Borcea a trecut prin momente grele, unul dintre ele fiind divorţul de fostul dinamovist, Cristian Borcea, cu care are trei copii. În ultima vreme, vedeta a luat mai multe kilograme, cel mai probabil din cauza stilului de viaţă dezorganizant şi stresant.

Ea s-a implicat în organizarea evenimentului Miss Universe România 2017 şi a mărturisit că a făcut multe sacrificii de dragul copiilor, de care este tare mândră, la fel şi tatăl lor, care se află în închisoare.

Cel mai important dar este sănătatea, pe care nu prea îl respect. Ani de zile mi-am neglijat sănătatea, iar acum încă o neglijez… Din păcate, m-am ocupat mereu de altceva, e şi greu cu trei copiii. Am făcut sacrificii de dragul copiilor. Nu sunt o mamă perfectă, dar tind spre perfecţiune. Am avut momente când am simţit că nu mai pot, am luat-o de multe ori de la capăt. Patrick este foarte bine, este sănătos. Nu discută cu mine despre iubite, cred că discută cu tatăl mai multe pe tema asta”, a declarat Mihaela Borcea.

În urmă cu trei luni, Patrick Borcea a acceptat ajutorul unui medic chirurg pentru a-şi tăia stomacul. Deşi reuşişe să dea jos câteva kilograme în momentul în care tatăl său a fost reţinut, tânărul le-a pus imediat la loc, aşa că ajunsese să aibă o conformaţie destul de ciudată.

Patrick Borcea s-a internat într-o clinică de lux din România, unde medicul Cristi Copăescu, acelaşi care le-a operat pe Teo Trandafir, Raluca Bădulescu sau Adina Bourceanu, s-a ocupat şi de cazul lui. Mihaela Borcea, prima soţie a fostului acţionar de la Dinamo, a scos din buzunar 10.000 de euro, pentru ca fiul  ei să-şi recapete silueta, iar acum, tânărul este de nerecunoscut, după ce a reuşit să scape de 30 de kilograme. (Vezi AICI cum arată Patrick Borcea)

Citește și...