Mihai Albu: „Da, ne-am impacat” Ce spune sotia sa despre reinnodarea relatiei

Publicat: 03/03/2014 | 23:08

Cei doi au ingropat securea razboiului si s-au impacat. De la razboi au trecut la dragoste cu nabadai si sunt gata sa isi reinnoiasca juramintele.

Intrebata daca  ar accepta sa isi reinnoiasca juramintele cu Mihai Albu, fosta lui sotie a designerului de pantofi a declarat ca in momentul in care va fi vazuta purtand o anumita pereche de pantofi, atunci toti ar trebui sa realizeze ca este vorba despre un moment important in viata sa.

Albu

____

CITESTE SI:

Fosta sotie a lui Mihai Albu o sa vada NEGRU in fata ochilor cand va citi ce a declarat creatorul de incaltaminte despre ea

El este motivul ascuns pentru care sotia a divortat de Mihai Albu! Afla totul despre amantul milionar al doamnei “Loulou”

____

Mikaela a fost cea care i-a unit pe cei doi, iar de cand s-au impacat, sotii Albu sunt de nedespartit. „Noi avem o relatie foarte ok, ne avem bine, imi scoate penele de pe mine, Mikaela se bucura de atentia noastra si noi ne bucuram de ea cat putem, ii sta bine cu ambii parinti”

Doamna LouLou a avut o relatie cu un alt barbat dupa despartirea de Albu

Cei doi s-au despartit de mai multe ori in trecut, mai mult decat atat doamna LouLou a fost vazut si in compania unui alt barbat, Hagivreta.

A.P

Citește și...