Mihai Bendeac a ajuns la TRIBUNAL! Risca sa ramana fara 1.300.000 de euro!

Publicat: 17/04/2015 | 08:41

Mihai Bendeac este nevoit sa ajunga in fata magistratilor, in urma scandalului intre actor si trustul Intact, care ii cere nu mai putin de 1.300.000 de euro despagubiri pentru ca si-a incalcat clauzele contractuale.

Cu toate astea, actorul face haz de necaz în grupul său de prieteni, pe marginea procesului de astăzi.

Mihai Bendeac

“Mă duc la tribunal, e pentru prima oară, în ce să mă îmbrac?. Nu de alta, dar nu am mai fost niciodata. PS- Gluma cu “du-te direct in zeghe” nu se accepta. :)), a glumit acesta în stilu-i caracteristic”, a scris Bendeac in mesajul postat pe contul de socdializare.

Citeste si

Scandal intre Mihai Bendeac si fostul coleg de platou! Nu o sa-ti vina sa crezi ce ii reproseaza acesta: “Ne-ai lasat balta si ..”

La asta nimeni nu se astepta! Mihai Bendeac a anuntat cu ce post TV a batut palma! Fanii s-au razvratit: “Mama, ce inteligent!”

A sarit in ajutorul tinerilor

Mihai Bendeac s-a gandit sa lea dea o mana de ajutor tinerilor care vor sustine examenul de bacalaureat peste cateva luni, asa ca a facut un filmulet “educativ”.Comediantul le explica liceenilor ce trebuie sa faca, si le spune ca daca pica examenul, mai au o sansa si la anul. Evident, totul a fost o gluma marca Bendeac, insa fanii lui au apreciat creatia artistica. “La roman istoric daca pica fratii Jderi, nu sunt interlopi sau o banda de boxeri. Daca pica Morometii, sa nu scrieti de trupa. La Caragiale poti sa iei un 5 daca ai la tine o bancnota de 100. Daca din gresela iti pica Dacia Literara, scrie de Logan si te da din sala afara. E belita rau daca pica Maiorescu, nu da foaia goala, macar scrie Eminescu. Daca pica Bacovia, scrie Harap Alb sau ce-ti da ala din spate. Daca pica Blaga, sa nu scrii de fostul ministru cu porecla de buldog. Daca esti praf, n-are nimic, e deja o moda sa dai la anul bacul”, spune Mihai Bendeac.

L.L

Citește și...