Mihai Bendeac recidiveaza! Cum l-a atacat din nou pe Mircea Badea

Publicat: 10/11/2014 | 14:48
Mihai Bendeac recidiveaza! Cum l-a atacat din nou pe Mircea Badea

Dupa ce in urma cu aproape un an s-au certat la cutite, Mihai Bendeac si Mircea Badea se afla din nou in pragul unui scandal. Actorul l-a atacat voalat pe prezentatorul TV propunandu-i motociclistului care l-a batut o confruntare.

Meciul dintre Teodor Emi si Mircea Badea va ramane pentru mult timp in mintea tuturor. Dupa ce prezentatorul TV s-a retras din ring dupa doar patru minute de lupta, acesta primeste acum o noua „lovitura”.

Mihai Bendeac l-a provocat la
Mihai Bendeac l-a provocat la „lupta” pe Teodor Emi

Mihai Bendeac l-a luat elegant peste picior pe Badea, propunandu-i motociclistului sa se confrunte. Insa, actorul nu vrea o bataie pe bune in ring, ci mai degraba una in rime.

CITESTE SI

Mircea Badea, desfiintat de motociclistul care l-a facut K.O. in ring! „A inceput iar cu prostiile lui Mr. Alergator Incasator”

A rezistat doar patru minute in ring! Mircea Badea, invins prin K.O. de „motociclistul smardoi”. Urmareste aici meciul integral

„Il provoc pe Teodor Emi in data de 17 noiembrie. Zilele viitoare voi anunta sala si ora. Proba 1- Monologul de inceput al lui Richard III. (Shakespeare), proba 2- O scena la alegere din dramaturgia interbelica, proba 3- Improvizatie. Ce?! N-ai curaj?!”, a scris acesta pe internet, „atacandu-l” indiret pe Badea, care a pierdut rusinos in fata lui Emi.

Mircea Badea a rezistat in fata
Mircea Badea a rezistat in fata „motociclistului smardoi” doar patru minute

„Aceasta provocare este o cretinatate”

Mircea Badea a tinut sa faca mai multe remarci la adresa meciului chiar in emisiunea sa de joi seara. Realizatorul TV a spus ca provocarea lansata de motociclist este o “cretinatate”. „Aceasta provocare este o cretinatate, este o cretinatate din toate punctele de vedere. Daca maine vine unul care joaca ping-pong si ma provoaca la un meci de ping-pong?! Ca sa-mi arate ca gresesc… Si cam cum tu, care joci ping-pong, jucand un meci cu mine, care nu joc ping-pong, imi vei demonstra mie ca gresesc?!’‘, a spus Mircea Badea.

A.D.

Citește și...