Mihai Gainusa este REVOLTAT! Ce s-a intamplat cu acvariul cu pesti din decorul show-ului „Cusurgiii”

Publicat: 15/10/2014 | 20:54
Mihai Gainusa este REVOLTAT! Ce s-a intamplat cu acvariul cu pesti din decorul show-ului „Cusurgiii”

Mihai Gainusa si colegii lui au avut parte de un eveniment neplacut zilele acesteam cand, pestii din acvariul aflat in studioul "Cusurgiii" au murit. Realizatorul tv crede ca acest lucru s-a intamplat intentionat si ca nu a fost o pura intamplare.

Pestii din acvariul aflat in studio au murit. Mihai Gainusa a postat in urma cu putin timp un mesaj emotionant pe contul de socializare. „Amintiri frumoase cu pestii de la Coralis.”, a scris Mihai Gainusa pe Facebook, lasand sa se inteleaga ca intamplarea nu a fost un accident.

Mihai gainusa

Pestii, in valoare de 3.000 de euro, au murit dupa ce in acvariul lor a fost aruncat sampon: „Asta ca sa vin in completarea parerilor rezervate, cum ca ar fi fost o „intamplare” nefericita. Ala e sampon, asa a iesit la analize cel putin. Valoarea pestilor si a amenajarii acvaristice cam 3000 si ceva euro!!!!”, a completat „Mistretul”, pe Facebook.

Citeste si

SCANDAL MONSTRU la Prima TV! Ce s-a intamplat intre Huidu si Gainusa: “Serban nu era capabil”

Reactia lui Seban Huidu, cand a aflat ca Mihai Gainusa paraseste Cronica Carcotasilor! “Cele mai amare zile ale vietii mele…”

Atacat de fostul coleg

Odata cu anuntul ca Mihai Gainusa pleaca de la Cronica catcotasilor, reactia lui Huidu a fost una ironica si plina de subintelesuri.“Eu sunt un tip foarte loial, de 14 ani sunt la Prima, am schimbat o singura data locul, iar daca e ceva care m-a deranjat puternic, este lipsa de loialitate. Ruptura aceasta cred ca a inceput mai demult. Nu as putea sa spun mai multe, pentru ca sunt implicat direct. Cred ca, de-a lungul timpului, s-au adunat mai multe frustrari, neimpliniri, care au culminat cu situatia de acum”, spunea Huidu, in urma cu ceva timp.

L.L

Citește și...