Mihai Margineanu nu intelege de ce toata lumea il confunda cu Florin Chilian. „Se vede clar ca eu sunt ala frumuselul

Publicat: 17/11/2013 | 00:25

Mai in gluma, mai in serios, Mihai Margineanu si Florin Chilian s-au obisnuit cu ideea ca mai mereu sunt confundati pe strada, incat au ajuns chiar sa se obisnuiasca cu ideea. Cu toate acestea actorul din Las Fierbinti sustine amuzat ca este injust.

Conform umorului caracteristic, Mihai Margineanu se face ca nu intelege de ce lumea il confunda cu Florin Chilian, tinand cont ca nu se asemana deloc. Artistul sustine ca el in ecuatia asta el este cel frumos, iar Chilian cel talentat.

Mihai Margineanu este deseori confundat cu Florin Chilian si invers
Mihai Margineanu este deseori confundat cu Florin Chilian si invers

„Ne confunda lumea, nu stiu de ce pentru ca se vede clar ca eu sunt ala frumuselul si el e ala talentatul. Sunt mai batran decat el ca ani, de fapt el este batran, eu sunt inaintat in varsta, dar nu atat de batran ca el. Am mai facut schimb la concerte. De exemplu acum vreo trei ani am cantat la Sala Palatului si era concertul meu si a inceput Chilian concertul. S-a stins lumina in sala si au inceput baietii mei din trupa piesa “Zece”, Chilian pe scaun. Chiar m-am gandit ca cu siguranta a fost unul care i-a zis lu nevasta-sa “Unde m-ai adus ma? Ce concert? Ce scrie pe bilet? Nu scrie Margineanu?”. Deci am mai facut schimb, dar deobicei nu este castigator pentru el, pentru ca eu cant “Zece”, dar o cant prost”, ne-a povestit razand Margineanu. 

Margineanu si Chilian au facut schimb de locuri la un concert
Margineanu si Chilian au facut schimb de locuri la un concert

Din fericire, artistul scapa de confuzie pe platoul de filmare pentru serialul „Las Fierbinti”, unde figurantii din film il trateaza preferential. „Si in acest an, ca si in anii precedenti avem zacusca, ardei capia pusi la borcan, ardei iuti pusi la borcan, pentru ca la Fierbinti sunt foarte multe sere. E bine una peste alta”, ne-a spus cantaretul, care primeste anual bunatati de la localnici.

Denisa Macovei
 

Citește și...