Mihai Radut, atac nocturn la sora Nicoletei Luciu! Martora le-a fost cea mai buna prietena a Ginei Pistol, fosta lui iubita!

Publicat: 12/06/2013 | 12:00

La doar 23 de ani, este tanara speranta de la steaua, dar si din inimile multor domnisoare.

Mihai Radut marcheaza ca un adevarat „golgheter” pe terenul monden, unde a facut la un moment dat echipa buna cu Anda Adam, Raluca Dumitru sau Gina Pistol.

Fotbalistul s-a despartit de Gina Pistol, dar a ramas cu prietenele ei
Fotbalistul s-a despartit de Gina Pistol, dar a ramas cu prietenele ei

Cea din urma ar fi refuzat insa oferta de a-i fi soata. Tanarul si zvapaiatul Radut si-a revenit repede. Si la fel de repede pare sa se fi reorientat spre ce era la indemana. Seara trecuta, CANCAN.ro l-a zarit in bezna noptii, intr-o parcare, alaturi de… doua prietene de-ale Ginei Pistol.

Mihai Radut a fost protagonistul unei intalniri interesante
Mihai Radut a fost protagonistul unei intalniri interesante

Una dintre ele este tocmai cea care i-a facut cunostinta Ginei cu Radut. A doua, tot prietena a Ginei si… tineti-va bine !!! sora Nicoletei Luciu, Iuliana! S-a infiripat ceva intre Radut si Iuliana ? Se arata un nou cuplu la orizontul monden?

Gesturile tandre si firul amoros dintre fotbalist si…. posibil noua lui partenera… numai in seara aceasta, la CANCAN.ro, emisiune ce se difuzeaza de luni pana joi, de la 22.30, la Acasa TV. Tot in editia de astazi aflati ce parere are Gina Pistol despre toata aceasta poveste cu ite incalcite.

Banner

Citește și...