Mihai Traistariu e obsedat de podoaba capilara! Cantaretul, la al patrulea implant de par

Publicat: 15/09/2015 | 11:14
Mihai Traistariu e obsedat de podoaba capilara! Cantaretul, la al patrulea implant de par

Marti dimineata, Mihai Traistariu a apelat pentru a patra oara la medicul estetician pentru a-si imbogati podoaba capilara.

Cantaretul a parut extrem multumit de implantul sau realizat in Turcia, insa s-a vazut nevoit sa apeleze din nou la un transplant de par. De aceasta data, vedeta a ales clinica doctorului Felix Popescu din Bucuresti pentru a-si acoperi unele portuni de pe crestetul capului.

Mihai Traistariu

„Maine dimineata, la 9.00 sunt programat la un nou implant de par, la clinica dr. Felix Popescu din Bucuresti. Imi fac un nou implant, nu pentru ca n-ar fi prins cel vechi, ci pentru ca am lasat o portiune goala, neacoperita. Vortexul ! La implantul din ianuarie 2015 mi-am coborat linia fruntii cu 1 cm”, a scris artistul pe pagina personala de Facebook.

 

Citeste si:

Mihai Traistariu s-a pozat dezbracat si a incarcat fotografia pe internet: „Acum face parte din familia mea!”

Mihai Traistariu l-a gasit pe Aladin in chiloti? Imaginile astea vor spulbera tot Internetul!

 

Mihai Traistariu

 

Prima interventie, in 2013

Solistul si-a facut pentru prima oara transplant de par in martie 2013, în Turcia, apoi au mai urmat alte doua, iar acum a optat pentru medicii din tara lui. Artistul, care a suferit foarte mult din cauza faptului ca nu prea avea par, se lauda acum cu o podoaba capilara de invidiat.

 

R.D
 

Citește și...