Milionarul Sorin Visenescu, dat in judecata pentru stabilirea paternitatii. Fotomodelul Norina Sandra vrea ca fiul ei sa poarte numele tatalui

Publicat: 20/12/2011 | 00:00
Fotomodelul Norina Sandra s-a hotarat sa-i faca o mega surpriza de sarbatori fostului sau iubit. Cunoscuta inclusiv la nivel international dupa ce a lucrat pentru designeri celebri din lumea intreaga, Norina l-a dat recent in judecata pe milionarului Sorin Visenescu pentru a demonstra ca acesta este tatal copilului ei.

Femeia, acum in varsta de 28 de ani, a formulat trei capete de cerere in actiunea depusa la judecatorie. Celebrul fotomodel se va intalni in sala de judecata cu afaceristul abia in luna martie a anului viitor, cand a fost fixat primul termen al procesului, in ciuda faptului ca frumoasa “leoaica” a solicitat preschimbarea datei fixate de calculator. In cercul de prieteni ai celor doi se cunostea faptul ca Norina are un baiat dintr-o relatie cu un anume Razvan Patru, bun prieten al lui Sorin Visenescu. Atat numele reclamantei, cat si cel al paratului au aparut de nenumarate ori in presa, el fiind cunoscut ca un “rechin imobiliar”, iar numele ei fiind asociat cu “distractia”. Buna prietena cu Monica Gabor, Norina si fosta doamna Columbeanu au dat un adevarat spectacol in urma cu ceva vreme intr-un club din Capitala, cand s-au sarutat minute in sir. Milionarul Sorin Visenescu are o atractie pentru fotomodelele de succes. Inainte sa fie cuplat cu Norina, afaceristul a avut o relatie cu Elena Baguci, prima romanca inclusa in topul “Vogue’s Models”. Cuplata cu fostul iubit al Andreei Raicu In vara acestui an, Norina Sandra s-ar fi combinat cu un alt devorator de vedete, Tudor Vasile, fiul fostului premier, si eternul prieten al Andreei Raicu. Norina a locuit multa vreme la New York impreuna cu buna sa prietena Valentina Pelinel, timp in care a facut un catalog pentru Karl Lagerfeld si a devenit imaginea Trusardi. Cele doua proiecte i-au adus foarte multi bani fotomodelului care acum s-a hotarat sa-l identifice in acte pe tatal copilului ei.

Citește și...