Minora din Olt dată dispărută de familie a mers singură la poliție 

Publicat: 11/09/2020 | 21:16
Minora din Olt dată dispărută de familie a mers singură la poliție 

Fata de 16 ani din Studina, Marina Ionela Furtună, care a dispărut de acasă de două ori în trei zile, a mers singură la poliţie şi le-a spus agenţilor că nu mai vrea să se întoarcă acasă.

Marina Ionela Furtună s-a prezentat la sediul Poliţiei din Caracal și le-a spus agenților că nu se mai întoarce la domiciliu.

Ieri dimineaţă, mama fetei, din localitatea Studina, judeţul Olt, a anunţat că fiica ei, Marina Ionela, a plecat de la domiciliu şi nu mai răspunde la telefon, scrie Observator.

(VEZI ȘI: DE-A RÂSU’-PLÂNSU’! UN BĂRBAT DIN SUCEAVA ȘI-A DAT SOȚIA DISPĂRUTĂ ȘI… E INCREDIBIL UNDE AU GĂSIT-O OAMENII LEGII)

Fata a fost găsită de poliție

În urma unei sesizări similare, cu doar 3 zile înainte, poliţiştii au identificat-o pe minoră în municipiul Craiova, de unde au şi adus-o acasă.

„Având în vedere activităţile de căutare a minorei dispărută din comuna Studina, în urma cu scurt timp aceasta s-a prezentat la sediul Poliţiei municipiului Caracal, afirmând că nu mai doreşte să locuiască cu familia, nefiind victima vreunei infracţiuni“, au spus reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

În prezent, minora a fost preluată într-un centru de primire în regim de urgenţă, unde va fi consiliată.

(CITEȘTE ȘI: FATĂ DE 12 ANI DISPĂRUTĂ ÎN GORJ, GĂSITĂ LA IUBITUL DE 24 DE ANI)