O adolescentă de 15 ani dată dispărută în Vrancea a fost găsită! Fata era la un tânăr de 20 de ani din Prahova

Autor:
Publicat: 08/09/2020 | 16:50
O adolescentă de 15 ani dată dispărută în Vrancea a fost găsită! Fata era la un tânăr de 20 de ani din Prahova

Autoritățile au reușit să găsească o fată de 15 ani, ce fusese dată dispărută de către familie de trei zile. Fata din Vrancea a fost găsită în compania unui tânăr de 20 de ani din Prahova.  

În data de 6 septembrie a.c., ora 23.07, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mărășești au fost sesizați de către un bărbat, din localitate, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. (CITEȘTE ȘI: FATĂ DE 12 ANI DISPĂRUTĂ ÎN GORJ, GĂSITĂ LA IUBITUL DE 24 DE ANI)

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că minora se află pe raza județului Prahova, împreună cu un tânăr de 20 de ani. Autoritățile au reușit să o găsească pe tânăr și să o aducă acasă.

În urma celor întâmplate,  minora a precizat faptul că în perioada în care a lipsit nu a fost victima vreunei infracțiuni și că tot ce a făcut a fost de bună voie.

Alte trei miore au trecut prin situații similare

Cazul tinerei de 15 ani este similar cu cel al altor minore care au fost date dispărute și găsite în condiții similare. Cele trei tinere au respectat, în mare, același tipar. Autoritățile au intervenit, iar fetele au ajuns acasă. (VEZI ȘI: DE-A RÂSU’-PLÂNSU’! UN BĂRBAT DIN SUCEAVA ȘI-A DAT SOȚIA DISPĂRUTĂ ȘI… E INCREDIBIL UNDE AU GĂSIT-O OAMENII LEGII)

La data de 6 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au fost sesizați de către un bărbat, din localitate, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 13 ani, a plecat voluntar de la domiciliu în cursul nopții precedente împreună cu alte două minore și nu a mai revenit.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat cele trei minore pe raza orașului Mărășești și le-au predat reprezentanților legali.