“Minora lui Cristea”, ii da „Printului” decisiva! Dupa ce i-a refuzat de trei ori avansurile, il ia si la misto!

Publicat: 19/12/2012 | 22:50

Blonda de 17 ani care i-a picat cu tronc lui Cristea, a explicat pentru CANCAN.ro care sunt motivele pentru care a refuzat avansurile lui Cristea. Mai mult, blonda l-a luat peste picior pe fotbalistul pe care nu-l considera nici inteligent.

lavinia

In noaptea de vineri spre sambata, Adrian Cristea a “atacat” la o minora intr-un club din Bucuresti. Fata l-a fentat si aplecat fara sa-I dea numarul de telefon. A doua zi a abordat-o pe Facebook, dar nici de data asta nu a stat prea mult la discutii, iar seara, drumurile lor s-au intersectat, mai mult sau mai putin intamplator, intr-un alt club. Tanara Lavinia Furtuna, fosta concurenta a emisiunii “Next Top Model”, i-a refuzat din npu avansurile fotbalistului.

Cristea a pus ochii pe Lavinia in club si a vrut sa o aiba!
Cristea a pus ochii pe Lavinia in club si a vrut sa o aiba!

Aceasta a explicat exact cum au stat lucrurile intre ea si iubitul Biancai Dragusanu si ce motive a avut sa nu-I dea atentie “Printului” intr-un interviu exclusiv pentru CANCAN.ro. Mai mult, Lavinia il ia peste picior pe fotbalist, incercand sa-si explice ce vad femeile la el. “Orice barbat care se crede print ar vrea sa aiba toate femeile la picioarele lui”, a glumit blonda, luandu-l in bascalie pe Cristea. “Comoara asta, printul asta, pe el si-l doresc toate femeile?!? ”, si-a continuat ea tirul de “atacuri”.

Cristea nu si-a putut duce planul... amoros la indeplinire intrucat Lavinia i-a refuzat avansurile
Cristea nu si-a putut duce planul… amoros la indeplinire intrucat Lavinia i-a refuzat avansurile

“Eu nu as vrea sa am de-a face cu un barbat celebru decat daca ar fi inteligent si amuzant. Nu e cazul lui…”. Si cu aceasta lovitura finala Lavinia a punctat faptul ca “Printul” nu i-a putut trezi niciun interes.

Sabina Ivanica

 

Citește și...