Minunea de langa sicriul Marioarei Zavoranu! Fratele Gigicu a anuntat: “Ce a fost, a fost! S-a incheiat o pagina destul de grea!”

Publicat: 19/04/2015 | 20:06

Oana Zavoranu s-a impacat cu unchiul si bunica ei chiar la capataiul Marioarei. La sfarsitul slujbei de pomenire din aceasta seara, “Gigicu” a iesit in fata presei si a anuntat ca in familie este din nou pace si iubire.

Langa sicriul Marioarei Zavoranu s-a realizat o impacare aproape imposibila.

“Gigicu” a iesit la poarta cimitirului si a vorbit cu jurnalistii pe care i-a rugat sa se retraga

Astfel, Oana a reusit sa ingroape securea razboiului cu neamurile ei si a vorbit atat cu bunica sa, mama naturala a Marioarei, cat si cu vestitul “Gigicu”, unchiul ei, cel pe care l-a acuzat ca vrea sa puna mana pe averea lasata de femeia care i-a dat viata.

oana zavoranu

Pacea de la “Eternitatea”. “Ne-am impacat in fata lui Dumnezeu”

marioara zavoranu

Imediat dupa ce s-a incheiat slujba de pomenire, fratele raposatei a venit in fata jurnalistilor aflati in spatele portilor cimitirilui Eternitatea si a oferit o declaratie sugestiva: “Ne-am cerut iertare unii de la altii, Atat noi, atat Oana. Si cu sufletul si cu gandul si cu mintea. Ce a fost, a fost. Sa lasam dusmania, sa lasam injuriile! S-a incheiat o pagina destul de grea. Atat ei, cat si Oana si sora mea ne-am impacat in fata lui Dumnezeu si in fata celor care erau de fata!”

“Gigicu” a anuntat marea impacare din familia Zavoranu

 

CITESTE SI: 

CUTREMURATOR!!Ce a scris Oana Zavoranu pe coroana pe care i-a trimis-o Marioarei? “Te-am…”

Marioara Zavoranu a fost dusa la capela cimitirului sau! VEZI cine a venit la capataiul ei!

 

Ion Margarit

Citește și...