Miracol în judeţul Bacău! Un bărbat s-a împuşcat în cap, dar a supravieţuit. Motivul incredibil pentru care a vrut să se sinucidă

Publicat: 01/02/2018 | 13:21
Miracol în judeţul Bacău! Un bărbat s-a împuşcat în cap, dar a supravieţuit. Motivul incredibil pentru care a vrut să se sinucidă

Un bărbat din judeţul Bacău a încercat să se sinucidă şi a pus mâna pe pistol, l-a îndreptat spre cap şi a tras. Din fericire, el a supravieţuit, iar mulţi vorbesc acum despre producerea unui miracol în acest caz. Potrivit medicilor, el s-a împuşcat sub barbă, iar glonţul i s-a oprit în creştet. După ce a încercat să-şi pună capăt zilelor, bărbatul de 48 de ani a fost internat în stare gravă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Din primele informaţii, se pare că bărbatul a încercat să se sinucidă cu o armă artizanală, după o ceartă cu soţia.

„În urma investigaţiilor, pacientul a fost diagnosticat cu o plagă împuşcată transfixiantă submandibular, respectiv cu hemoragie intraventriculară. Bărbatul a fost transferat la Neurochirurgie pentru tratament specific”, a declarat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Bărbatul de 48 de ani era cunoscut cu depresie, şi s-ar fi împuşcat în grajd, sub mandibulă, proiectilul metalic sfredelindu-i creierul şi oprindu-se în oasele craniului.

„În seara zilei de 30 ianuarie, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Agăş, pe fondul unor discuţii în contradictoriu în familie, a tras un foc de armă cu o armă artizanală, deţinută ilegal. În urma acestui eveniment a rezultat rănirea persoanei în cauză”, a precizat Cătălina Creţu, purtător de cuvânt al IPJ Bacău.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru deţinere şi folosire de armă fără drept, respectiv pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

Citește și...