Mircea Baniciu si Lipan Tandarica, „frati” de 50 de ani. Vezi aici secretul prieteniei lor, dezvaluit chiar de cei doi artisti!

Publicat: 21/11/2013 | 00:18

S-au cunoscut in urma cu mai bine de 50 de ani, iar de atunci au ramas prieteni. Au impartit bune si rele, necazuri si bucurii. Si-au schimbat uneori destinul, si-au inlocuit partenerele ori melodiile, insa un lucru a fost de neatins: prietenia lor.

Erau niste pusti care visau sa faca istorie in muzica, atunci cand s-au cunoscut. Aveau aspiratii mari si talent cu carul, iar timpul avea sa le ofere ceea ce si-au dorit: faima, bani, milioane de fani, dar si o prietenie frumoasa. Au trecut 50 de ani de atunci si, chiar daca numele lor nu mai sunt acum pe buzele tuturor, Mircea Baniciu si Ovidiu Lipan Tandarica se pot mandri cu doua lucruri: au facut istorie in muzica si sunt prieteni de o jumatate de secol.

Mircea Baniciu - 2

Zilele trecute, Tandarica a aniversat 50 de ani de cariera, iar de la eveniment nu putea lipsi „fratele sau”, Mircea Baniciu. Emotionat si agitat, precum un copil mic, artistul a avut grija ca nimeni si nimic sa nu strice marea zi a prietenului sau. De asemenea, el a acceptat sa ne acorde si un interviu, in exclusivitate, in care nu a vrut sa vorbeasca despre el, ci si-a laudat „jumatatea”. Isi gaseste cu greu cuvintele atunci cand vine vorba de Tandarica. Face declaratii pline de admiratie si cu un vizibil devotament. Dar, mai presus de toate, o face din suflet: „Este o zi mare pentru prietenul meu, sunt aici cu toata inima. Ovidiu merita aceasta zi, a muncit mult. Am impartit cu prietenul meu bune si rele. Pracic am crescut si am devenit oameni, impreuna. Am multe amintiri cu el, unele nu se pot povesti, dar nici nu se pot uita vreodata. Sper ca peste zece ani sa ne intalnim din nou aici, in aceeasi formula, pentru a-l serba din nou pe marele Ovidiu Lipan Tandarica„, a declarat Mircea Baniciu, pentru CANCAN.ro 

Claudia Balan

Citește și...