Mircea N. Stoian i-a dezvăluit salariul Biancăi Drăguşanu! Jurnalistul o face praf pe iubita lui Victor Slav: “Mămica implanturilor şi modificărilor trupeşti ştie foarte bine să…“

Publicat: 10/02/2018 | 12:08

După ce în presă au apărut speculaţii potrivit cărora Bianca Drăguşanu a fost aleasă ca prezentatoare a emisiunii ”Te vreau lângă mine” pe motiv că e mai ieftină faţă de Gabriela Cristea, blonda a răbufnit şi a dezvăluit totul referitor la onorariul ei.

 


”Vin pe gratis pentru că mie-mi place ce fac!”, i-a mărturisit Bianca Drăguşanu unei prietene.

După declaraţiile Biancăi, Mircea N. Stoian nu s-a putut abţine şi a scris un text dur la adresa ei, pe blogul său personal. Jurnalistul a dezvăluit că blondina câştigă o sumă cu cel puţin trei zerouri, bineînţeles în euro.

Şefa siliconatelor din România este un foarte prost om de televiziune, dar un excelent om de afaceri. Cum ştiu bine că nu se scoală din aşternuturi decât pentru sume cu cel puţin trei zerouri, (în euro evident)  e clar că mecanismele prin care Bianca Drăguşanu a ajunsă să îi scuipe semniţe mediatice în cap Gabrielei Cristea sunt altele. Mămica implanturilor şi modificărilor trupeşti ştie foarte bine să ungă pe la încheieturi orice sistem care scârţâie şi îi este potrivnic. Ştie să dea cât trebuie, unde trebuie, dar  mai ales cui trebuie. (…)

Obsesia pentru Bianca Drăguşanu şi al ei consort, ambii cu performanţă în televiziune la nivelul genunchiului de râmă este justificată, dacă ne gândim la abilităţile de negociator pe care miss botox le are şi de deschiderea ei spre generozitatea aducătoare de beneficii personale. (…)”, a scris Mircea N. Stoian pe blogul său personal.

Paula Crăciunescu susţine că a fost sunată de Bianca Drăguşanu

Paula Crăciunescu, ”mama adoptivă” a Gabrielei Cristea, a declarat în presă că a fost sunată de Bianca Drăguşanu, dezvăluind ce i-ar fi reproşat blonda în presupusa conversaţie: “Bianca m-a întrebat de ce eu o consider bună doar de prezentat moda, că ea este talentată şi ca prezentatoare. Şi că nicidecum nu face ea legea pe platourile de filmare, că doar nu este emisiunea ei. I-am zis că aşa am cunoscut-o eu, ca manechin. La urma-urmei, nu vede toată lumea cum Bianca stă picior peste picior, ca un manechin, în rochiţe strâmte? Totodată, la finalul discuţiei noastre, a mai vrut să precizeze că este foarte deranjată de tot ce am spus despre ea”.