Mircea N. Stoian o desfiinteaza pe Bianca Dragusanu: „O sa-i dau banii pe tuica. Sa-mi aprinda o lumanare ca i-am salvat viata”

Publicat: 01/07/2013 | 21:45
Mircea N. Stoian o desfiinteaza pe Bianca Dragusanu: „O sa-i dau banii pe tuica. Sa-mi aprinda o lumanare ca i-am salvat viata”

Dupa ce Bianca Dragusanu a spus la TV ca Mircea N. Stoian se foloseste de imaginea ei pentru a fi bagat in seama, prezentatorul TV a tinut sa faca lumina in acest caz.

Contactat de Cancan.ro, Mircea N. Stoian, fostul coleg de platou al Biancai Dragusanu, a declarat ca nicio secunda nu s-a gandit sa vorbeasca de roscata pentru a avea parte de publicitate, ci doar si-a expus punctul de vedere.

Prezentatorul emisiunii Pressing Money Channel a spus ca parintii Biancai nu i-au trimis pachet acasa niciodata. Acesta a spus ca ce s-a intamplat, de fapt, a fost ca Bianca i-a adus o data tuica la munca, iar pentru ca acestuia i-a placut, l-a intrebat daca ii mai aduce si Stoian a spus ca da. Cat despre prajituri sau gogosi, prezentatorul a spus ca a mancat o singura data dulciuri de la Bianca, iar asta pentru ca le-a adus la redactie.

Mircea N. Stoian si Bianca Dragusanu

Nu neg absolut nimic. De Craciun am baut tuica de la tatal ei. A fost buna. M-a intrebat daca mai vreau si i-am zis ca da. Mi-a dat de doua ori, dar de aici pana sa spuna ca imi trimitea saptamanal e cale lunga. In mintea ei probabil asa au stat lucrurile. S-a intamplat de doua ori in doi ani. Daca vrea ii dau banii pe tuica. Sa nu mai vorbeasca ce nu trebuie. Cat despre imagine, pai cand eu cand faceam presa, Bianca se chinuia sa iasa la suprafata. Eu nu ma pot folosi de imaginea ei cand ea a venit dupa mine. Pentru ce a spus azi, mi-am inregistrat emisiunea de la Pressing Many Channel doar pentru a ii da replica. Ar trebui sa imi aprinda o lumanare in fiecare zi pentru ca i-am salvat viata. Era sa o calce masina. A trebui trebia sa ne intalnim cu cinebva. Mergea ca disperata. A venit o masina si am tras-o peste mine. Dar a uitat de toate astea”, a declarat Stoian pentru Cancan.ro

banner