Mircea N. Stoian, text halucinant pe blog după anunţul divorţului soţilor Năstase: „Cine-o fi asta din pat?”

Publicat: 09/02/2018 | 11:27

Anunţul divorţului lui Brigitte Năstase de Ilie Năstase a făcut înconjurul presei ieri. După ce s-a aflat că Brigitte a intentat proces de divorţ la Judecătoria Sectorului 1, Mircea N. Stoian a scris un text halucinant pe blog, un dialog fictiv între cei doi soţi după deschiderea acţiunii în instanţă.

”Ilie – Cine-o fi asta din pat? Brigitte, Daniela Gyorfy, Cruduţa, Bianca Drăguşanu, Sânziana Buruană? Care o fi, mă, că toate au botul, implanturile şi silicoanele la fel. Cât am băut aseară?
Brigitte – Când o fi să-l îngrop să-l îmbrac în general sau în pantaloni scurţi şi cu racheta în mână?”
Între Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase convieţuirea în armonie conjugală cu vedere singulară la chiloţi e la fel de improbabilă ca cea dintre Arnold Schwartzenegger şi mama lui Stefan cel Mare. Hai să o spunem pe aia dreaptă. Brigitte s-a măritat cu legenda Ilie Năstase şi acum vrea să divorţeze de omul Ilie Năstase.  Motivul pus pe tavă, plin de botox şi de acid hialuronic e că Ilie ar fi complotat cu fostul soţ pentru a-i face zilele mai grele şi botoxul mai toxic. Aiurea. Ilie a vorbit cu fostul soţ al doamnei, fost locatar la mititica pentru proxenetism cu minore,  în căutare de cărniţă proaspătă. Ea s-a luat cu el cu acte amăgită de mirajul unei existenţe opulente, de relaţiile lui, de banii lui şi de poziţia socială. El a luat-o pentru că arăta bine şi 32 de ani diferenţă sunt mai atrăgători pentru un bărbat ca Ilie decât mierea pentru ursul carpatin. Când ştii că Ilie a coţăit peste mia de femei şi încă mai are aparatura funcţională, să crezi că va sta acasă să facă rebus şi să aibă grijă de florile din faţa vilei e la fel de absurd ca a pune barbă Statuii Aviatorilor. Din punct de vedere al limbajului nonverbal între cei doi e o prăpastie mare cât groapa Marianelor. (Cea mai adâncă groapă din lume, unde se duc toate Marianele să arunce gunoiul) Explic altă dată de ce. Greu de crezut că legenda vie a tenisului mondial va renunţa la partidele de tenis din dormitoarele patriei natale, sau din marile şi micile capitale ale lumii, de dragul unei frumoase anonime din Timişoara. Galanton, ca de obicei, Ilie a înzestrat podoaba conjugală cu o afacere prosperă, cu cârpiţe şi poşetuţe,  care să-i asigure viitorul, aşa cum a băgat-o şi pe fosta Amalia în cărţile publicităţii, de-i duduie afacerile precum cazanele de la termocentrală, iarna. Bravo ei. Şi cum Ilie nu are limite în a fi el însuşi, circul mediatic e asigurat pe multe luni de acum în colo. Eu mi-am luat bilete în primul rând să-l văd mai de-aproape”
, a scris Mircea N. Stoian pe blogul lui.