Mircea Stoian s-a despartit de logodnica sa: „E definitiv” Mesajul cu care a luat prin surprindere pe toata lumea

Publicat: 21/10/2014 | 12:33
Mircea Stoian s-a despartit de logodnica sa: „E definitiv” Mesajul cu care a luat prin surprindere pe toata lumea

Jurnalistul Mircea N. Stoian si-a tinut viata personala departe de ochii publicului. Prietenii sai virtuali au fost insa foarte surprinsi in momentul in care au aflat ce decizie de ultima ora a luat acesta.

Fostul asistent al lui Dan Capatos s-a despartit de logodnica sa, Oana. Nu este pentru prima oara can Mircea N. Stoian si Oana se despart, insa de aceasta data, se pare ca decizia este definitiva. “Incepand de ieri am rupt relatia cu Oana. Definitiv. De astazi sunt liber de contract”, a scris acesta.

mircea n stoian

Cei doi s-au mai despartit o data in 2012, iar atunci, jurnalistul a spus ca nu doreste sa isi spele rufele in public, ocolind motivele care au dus la acea ruptura. Explicatiile date astazi sunt chiar mai putine decat atunci. Mircea si logodnica sa apareau foarte rar impreuna la evenimentele mondene.

CITESTE SI

Povestea moldovencei care i-a facut asta iubitului ei, „Bibi”! Ce s-a intamplat inainte sa posteze filmarea care a devenit virala!

E greu fara Stelica! Ce a ajuns sa faca Mirela, fosta nevasta a portarului, dupa ce s-a despartit de “Arnold”!
 

I-a murit mama

Mircea N. Stoian a suferit teribil in ultima perioada. Mama lui a murit dupa o lunga suferinta, la inceputul anului.

mircea n stoian

„Stiam ca o sa moara cam de acum un an de zile. Vreau sa le multumesc medicilor de la Spitalul Municipal, de la sectia de gastroenterologie, care i-au fost foarte apropiati mamei mele”, a spus jurnalistul”, a povestit acesta.
 

D.C.