Miron Cozma i-a pus iubitei silicoane

Publicat: 03/06/2008 | 00:00

CU SILICOANE. Elena a iesit satisfacuta din clinica Brol Medical Center CAVALER. Miron Cozma a insotit-o pe iubita lui la operatia de marire a bustului Asemanare Sanii Elenei ating acum dimensiunea sanilor fostei iubite a “Luceafarului”, Marinela Nitu (medalion) Galant. “Luceafarul huilei” a dus-o pe Elena Kremmer sa-si mareasca sanii la o clinica din Timisoara Oana Iovu O femeie “dotata”. Asta si-a dorit, pana mai zilele trecute, Miron Cozma si visul i s-a implinit. Sambata trecuta, fostul lider al minerilor din Valea Jiului a dus-o pe iubita lui la o clinica din Timisoara pentru o operatie de marire a sanilor. Miron si Elena Kremmer au intrat in cabinetul doctorului Tiberiu Bratu in jurul orei 09.30. Au iesit de aici o ora mai tarziu. Intai a iesit ea. Purta un bandaj alb la nivelul sanilor. Cateva minute mai tarziu a iesit si el. Elena, care il astepta langa masina, nu a urcat pana cand Miron nu i-a deschis, ca un adevarat gentleman, usa. De-acum, bustul Elenei este foarte asemanator cu cel al Marinelei Nitu, fosta iubita a lui Cozma. “Luceafarul huilei” si Elena Kremmer sunt impreuna de aproximativ trei ani. Cei doi s-au afisat prima oara in septembrie 2005, dupa ce Miron a aflat ca trebuie sa se intoarca la inchisoare deoarece decretul de gratiere semnat de Ion Iliescu fusese revocat.

Doi copii cu fostul sot

La fel ca Miron, Elena a mai fost casatorita. Nu in Romania, ci in Germania, cu un important om de afaceri, cu care are doi baieti. Desi sustine ca a ramas in relatii bune cu fostul sot, de care a divortat in 2005, Elena se gandeste acum doar la un viitor alaturi de fostul lider al minerilor din Valea Jiului. Cei doi locuiesc intr-o vila din Voluntari, iar surse din anturajul lor ne-au dezvaluit ca urmeaza sa se casatoreasca. Cum decurge o zi din viata lor? Ne-a spus chiar Elena: “Ca in orice casa, treaba in gospodarie, cumparaturi, gatit. Miron nu e pretentios la mancare, dar e un carnivor convins”.

Dupa Ana Maria Prodan

Clinica Brol Medical Center, localizata in incinta Complexului Studentesc din Timisoara, este renumita in tara pentru serviciile de chirurgie plastica si reconstructiva. Foarte multe vedete din showbizul romanesc i-au trecut pragul pentru operatii estetice la sani. Una dintre pacientele renumitului doctor Tiberiu Bratu este sexy-impresara Ana Maria Prodan, o clienta mai veche a clinicii. Si Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii “Nora pentru mama”, de la Kanal D, a apelat la talentul specialistilor de aici.

Citește și...