Mitica nu mai e la Liga, dar e la TV! Ce mega-surpriza pregateste Dumitru Dragomir pentru primavara lui 2014

Publicat: 22/01/2014 | 10:11
Mitica nu mai e la Liga, dar e la TV! Ce mega-surpriza pregateste Dumitru Dragomir pentru primavara lui 2014

Dumitru Dragomir a pierdut in toamna sefia Ligii Profesioniste de Fotbal in favoarea lui Gino Iorgulescu, insa nu isi plange de mila. Fostul presedinte LPF pregateste o mega-surpriza pentru primavara lui 2014: se lanseaza in televiziune!

Mitica lucreaza la un proiect de talk-show fotbalistic inca din momentul in care a aflat ca nu va mai fi presedinte al LPF. Nu va mai fi invitat, asa cum a fost pana acum, ci amfitrion.

Mitica vorbeste foarte frumos despre Marioara Zavoranu
Mitica vorbeste foarte frumos despre Marioara Zavoranu

Am mai multe oferte, sunt niste discutii cu mai multe televiziuni si in acest moment le analizez. Sunt pregatit sa fac asta si cred ca o sa fie ceva ce nu s-a mai facut pana acum in televiziunile din Romania. Sa vedem, sper sa ma pun de acord cu cineva, iar daca una dintre parti nu va fi multumita, sunt pregatit sa-l fac singur. Pregatesc talk show-ul pe care apoi o sa-l vand catre televiziuni„, a declarat Dumitru Dragomir pentru RING.
________________________________________________

CITITI SI:

Chiar si Mitica uitase ca a facut vreodata fotografiile astea! Cum arata cel mai puternic om din fotbalul romanesc in tinerete!

A asteptat 17 ani ca sa ii ia locul lui Mitica, dar a meritat! Vezi cum a sarbatorit Gino de la Liga victoria!
________________________________________________

Si cum fotbalul este viata lui, Mitica spune ca vrea sa se implice in continuare in conducerea LPF. Bineinteles, daca noul presedinte ii va cere ajutorul. „Cred ca Gino Iorgulescu continua ceea ce am facut eu la LPF si bine face. A declarat ca a gasit mici probleme acolo in urma auditului pe care l-a facut, dar sunt rezolvabile. Peste tot sunt probleme, dar cand eram eu la Liga totul functiona ca uns. Vad ca acum se gandesc sa vanda drepturile catre televiziuni pentru ca vechiul contract este in prag sa expire. Daca vor sa ii ajut, ii voi ajuta cu mare placere„, a mai spus Dumitru Dragomir.

100.000.000 de euro pentru drepturile TV?

Potrivit ultimelor speculatii din presa sportiva, Gino Iorgulescu ar fi primit o oferta de-a dreptul colosala pentru drepturile TV din Liga 1. Impreuna cu o firma din strainatate, postul public de televiziune vrea sa puna mana pe meciurile din campionatul Romaniei contra sumei de 100 de milioane de euro. Mai grav este insa ca, in cazul in care oferta va fi acceptata, partidele ar urma sa fie transmise in sistem pay-per-view.

J.D