Mitingul diasporei! Alte 40 de persoane din Piața Victoriei au avut nevoie de îngrijiri medicale

Publicat: 10/08/2018 | 19:54

Alte 40 de persoane au avut nevoie de asistență medicală din partea echipajelor SMURD, în urma violențelor din Piața Victoriei, de la mitingul diasporei, potrivit ISU București-Ilfov. Un alt jandarm a fost lovit în zona feței. (Reduceri mari la jocuri PC)

În total, până la ora 19.00, 76 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, dintre care trei jandarmi aflați la mitingul diasporei. (CITEȘTE ȘI: MITINGUL DIASPOREI! REACȚIA JANDARMERIEI: „S-AU FOLOSIT SPRAY-URI CU PIPER PENTRU A IEȘI DIN SITUAȚIA DE PERICOL. NU A FOST ORDIN”)

Aproximativ 10.000 de persoane protestează

Aproximativ 10.000 de persoane protestează, la ora transmiterii știrii, în faţa Guvernului, unde s-au înregistrat câteva incidente între manifestanţi şi forţele de ordine la mitingul diasporei. Pentru câteva zeci de minute, au existat îmbrânceli între manifestanți și forțele de ordine. Pentru că protestatarii au încercat să ocupe spațiul din fața Guvernului și au forțat gardurile, aruncând în același timp și cu pietre, sticle și alte obiecte către jandarmi, aceștia au intervenit cu spray-urile cu piper din dotare. (VEZI ȘI: MITINGUL DIASPOREI! CE-AU GĂSIT JANDARMII ASUPRA UNUI PROTESTATAR DIN PIAȚA VICTORIEI. BĂRBATUL A FOST ARESTAT IMEDIAT!)

Unul dintre protestatarii ridicați de jandarmi din Piața Victoriei avea un dispozitiv cu electroșocuri, precizează reprezentanții Jandarmeriei Capitalei. (Oferta speciala playstation)

Citește și...