Moment MEMORABIL! Primarul Chisinaului, vrajit de Elena Udrea! Cum a reactionat Chirtoaca atunci cand blonda s-a intors cu spatele

Publicat: 30/11/2013 | 22:11

Elena Udrea a facut multe victime printre politicieni romani! Complet vrajiti de farmecele blondei, cei mai importanti domni ai tarii sunt mereu atenti atunci cand blonda se afla in preajma lor.

La fel s-a intamplat si sambata, la botezul nepoatei presedintelui Traian Basescu.

Elena Udrea si Dorin Chirtoaca - 3

De aceasta data victima a picat Dorin Chirtoaca, primarul Chisinaului, care s-a uitat secunde bune dupa Elena Udrea, atunci cand s-au intalnit in fata Bisericii Sfantul Spiridon din Capitala, locul in care micuta Sofia Anais a fost crestinata.

Dar sa urmama firul logic al actiunii… In jurul orei 14, atunci cand oaspetii de seama au inceput sa ajunga la botezul fiicei Elenei Basescu, Dorin Chirtoaca, unul dintre nasi, astepta rabdator, cu un buchet de flori in maini, in fata bisericii.

Elena Udrea si Dorin Chirtoaca - 2

Nu era pentru Elene Udrea, ci pentru fericita mamica. Insa asta nu l-a impiedicat sa o intampine calduros pe cea mai faimoasa blonda din politica romaneasca, pe care a sarutat-o pe obraji inainte ca aceasta sa intre in lacasul de cult.

Elena Udrea si Dorin Chirtoaca - 4

Si nu ar fi ceva iesit din comun! Toti invitatii la nunti si botezuri trec prin „ritualul pupatului” :)… Insa primarul Chisinaului s-a intors si a admirat-o secunde bune pe Udrea, in timp ce aceasta se indrepta spre intrarea in biserica.

Elena Udrea si Dorin Chirtoaca - 1

Sa-i acordam circumstante atenuante insa… Vorba aia, ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place! :))

R.N.

Citește și...