Monica Anghel şi-a povestit drama! „Puteam să nu mai merg niciodată”

Publicat: 27/09/2017 | 22:48

O mare cântăreaţă a României, Monica Anghel, a trecut prin momente cumplite. Artista a mărturisit că risca să nu mai poată merge niciodată dacă nu se opera la coloană. Acum, după operaţie, Monica Anghel anunţă că vrea să dea jos mai multe kilograme.

„Probabil, dacă nu mă operam, nu mai puteam să merg niciodată (…) Da, concertele le-am reluat de săptămâna trecută. Am fost la Constanţa, iar de vineri am reînceput şi la teatru (…) Se mai întâmplă să clachez (…) Da, am început să slăbesc (…) Având în vedere aceast[ operaţie pe coloană, trebuie să slăbesc”, a declarat Monica Anghel la „Răi da’ buni”.

Monica Anghel este una dintre cele mai valoroase cântăreţe de la noi din ţară. În 1996, la vârsta de 25 de ani, Monica Anghel cucerea „Cerbul de aur”, în acelaşi an ea reprezentând România la Eurovision, alături de formaţia Sincron. În 2002 Monica Anghel reprezenta din nou ţara noastră la Eurovision, de data aceasta alături de Marcel Pavel, duetul respectiv ducând România până pe locul 9 la acea ediţie.

Citește și...