Monica Tatoiu e urmarita de o trauma din copilarie. Plange mereu in preajma sarbatorilor: “Suferinta e de nedescris”

Publicat: 06/12/2015 | 16:31
Monica Tatoiu e urmarita de o trauma din copilarie. Plange mereu in preajma sarbatorilor: “Suferinta e de nedescris”

Luna decembrie are o semnificatie dramatica pentru Monica Tatoiu. Este luna in care, cu ani in urma, si-a pierdut tatal, care era  stalpul familiei. De atunci, tristetea si lacrimile o urmaresc pe vedeta in fiecare an, in aceasta luna.

Monica Tatoiu

Monica Tatoiu traieste o drama in preajma sarbatorilor de iarna, deoarece cu ani in urma, vedeta TV si-a pierdut tatal. CANCAN.ro a stat de vorba cu femeia de afaceri, care a facut marturisiri dureroase despre cea mai neagra perioada din viata sa. “Din 89, luna decembrie are pentru mine o semnificatie aparte. Am trait revolutia in Bucuresti cu mama reporter de front la Timisoara, il pierdusem pe tata in noiembrie si, odata cu el, siguranta zilei de maine. Decembrie a fost o luna critica, un moment “Punct si de la capat”.”, a declarat femeia de afaceri.

Monica Tatoiu

Citeste si:

Monica Tatoiu revine la afacerile care au consacrat-o. Si-a deschis o companie de cosmetice si vrea sa-si faca fabrica!

Monica Tatoiu e foc si para pe Maruta: „Nu il dau in judecata. In schimb, am chemat politia” – Afla ce a deranjat-o!

Ii este dor de familia ei

Isi aduce aminte cu placere de momentele placute pe care le petrecea alaturi de membrii familiei, cu ani in urma, cand tatal ei era inca in viata. “Ne strangeam toti, inainte de sarbatori, si cantam colinde in jurul bradului. Era un moment unic, plin de insemnatate sufleteasca pentru toti membrii familiei.”, isi aminteste Tatoiu.

Monica tatoiu

Femeia de afaceri pastreaza cu sfintenie amintirea tatalui ei, pe care il adora si, de fiecare data cand vorbeste despre el, isi aduce aminte de duminicile pe care le petrecea alaturi de intreaga familie. Atunci era momentul in care aveau loc cele mai aprigi discutii: “Tata, desi medic, era un om preocupat de istoria lumii. Aveam o biblioteca cu carti interzise, pe care cu greu le-am putut citi. Masa de duminica, dupa ce veneam de la catedrala, era incarcata cu batalii ideologice.”, isi aminteste Monica Tatoiu.

Cancan

C.I.
 

Citește și...