MOTIVUL care a împins-o pe adolescenta de 14 ani să îşi pună capăt zilelor. Mesajele scrise de apropiaţi îţi sfâşie inima: „Era o fetiţă cum mulţi părinţi îşi doresc să aibă. Zbor lin, îngeraş!”

Publicat: 27/10/2017 | 16:01
MOTIVUL care a împins-o pe adolescenta de 14 ani să îşi pună capăt zilelor. Mesajele scrise de apropiaţi îţi sfâşie inima: „Era o fetiţă cum mulţi părinţi îşi doresc să aibă. Zbor lin, îngeraş!”
Copila care învăţa la Şcoala Gimnazială "Miron Costin" din Suceava şi-a şocat părinţii, fratele, colegii şi prietenii cu gestul său extrem. La scurt timp după ce au aflat trista veste, unii dintre apropiaţi au aşternut pe internet câteva gânduri în memoria adolescentei. La iveală a ieşit şi posibilul motiv pentru care ea a decis să se sinucidă.
 

Elevă în clasa a VII-a, se pare că ea ar fi decis să-şi pună capăt zilelor din cauza anturajului, potrivit unei surse. Aceeaşi persoană a mai spus despre adolescenta de 14 ani că era foarte cuminte şi ascultătoare: „Avea probleme din cauza anturajului cu tineri needucaţi si prost-crescuţi, din acest motiv a ajuns la această decizie! Un copil cuminte, dar uşor de influenţat!.

Mesajele scrise în memoria fetei au întristat sute de oameni care au aflat povestea şocantă. Vă reamintim că adolescenta s-a spânzurat în podul casei, iar trupul fără viaţă a fost descoperit de fratele mai mic. Cel mai probabil, părinţii îl vor duce pe adolescent la psiholog ca să fie consiliat.

„Tânăra nu era nici un copil rebel şi nici cu probleme în familie! Provine dintr-o familie frumoasă, unită, credincioasă şi educată! Habar nu aveţi despre ce afirmaţi ! Nu mai denigraţi familia, informaţi-vă mai bine dacă tot vreţi să postăţi ceva, scurt şi la obiect, fără astfel de aberaţii de acest gen! Vă contraziceţi singuri prin tot ce declaraţi! Dragi oameni, copil «rebel» sau «introvertit» sunt două cuvinte cu definiţii total diferite!”, „Dumnezeu să o odihnească în pace! Înfiorător!”, „Offf, pui mic… De ce??? Vei rămâne un exemplu pentru toţi cei care te-au cunoscut! Informaţi-vă mai bine, nu era un copil «rebel», era o fetiţă cum mulţi părinţi îşi doresc să aibă… Zbor lin, îngeraş!”,  „Aşa e! O fată liniştită!Am cunoscut-o de-aproape, era o fată foarte cuminte” sunt doar patru dintre mesajele emoţionante făcute publice de câţiva dintre cei care au cunoscut-o pe adolescenta care a ales să părăsească această lume într-un mod atât de brutal.

Ieri, copila de 14 ani s-a numărat printre participanţii la un carnaval al toamnei organizat în şcoală, unde a avut un rol activ. Nimic din comportamentul ei nu a dat ceva de bănuit, cu excepţia faptului că i-a dat jurnalul unei colege. În prezent, jurnalul a ajuns pe mâna poliţiştilor, care au început o anchetă în acest caz.

Citește și...