Motivul incredibil pentru care Vica Blochina a lipsit de la procesul cu Piturca!

Publicat: 02/07/2013 | 16:41

Lituanianca Victoria Blochina si Victor Piturca au avut, astazi, "intalnire" la tribunal, unde s-a judecat stabilirea pensiei de paternitate a fiului lor, Edan. Potrivit invormatiilor noastre, vedeta nu a fost prezenta la intrevedere.

La o zi dupa ce analizele IML au dovedit ca Edan e fiul Vicai si al lui Piturca, Vica trebuia sa se prezinte, din nou, la tribunal pentru afla verdictul in cazul apelului facut de Piţurcă împotriva hotărârii Judecătoriei Buftea care i-a dat câştig de cauză minorului Edan Blochin (şase ani), care urma sa beneficieze de o pensie alimentară de 8.900 de euro. Mai mult, pe langa acesti bani, Piti este nevoit sa plateasca 100.000 de euro retroactiv.

Ramane de vazut care a fost decizia judecatorilor. Pana la acest moment aceste informatii nu au fost facute publice.

La acest proces, Vica nu a putut fi prezenta la tribunal. Motivul il constituie un eveniment absolut banal, insa care i-a dat viata peste cap in primele ore ale diminetii.

In drum spre tribunal, Vica a facut pana la masina si astfel nu a mai reusit sa se deplaseze. Vedeta a fost nevoita sa mearga intr-un service auto pentru a-si repara autoturismul.

banner

Autor: Larisa Ciuta

Citește și...