Motivul surprinzător pentru care soţul Ilincăi Vandici nu a dorit să fie filmat la părinţii săi, în ziua nunţii

Publicat: 17/10/2017 | 00:02

Ilinca Vandici s-a trezit ieri la uşă cu o echipă de jurnalişti de la o emisiune TV. Vedeta se pregătea pentru ceremonia de creştinare a fiului ei cu Andrei Neacşu, dar şi pentru slujba oficiată cu ocazia cununiei religioase. Ei bine, prezentatoarea TV a dezvăluit în cadrul unui interviu motivul pentru care soţul ei nu a acceptat să fie filmat acasă la părinţii săi.

Ilinca Vandici a povestit că motivul pentru care soţul ei nu a dorit să fie filmat în casa părintească e unul simplu: nu e persoană publică, ci doar afacerist. În plus, a spus vedeta, Andrei Neacşu are trac de camera de filmat şi şi-a dorit ca soţul ei să fie liniştit într-una dintre cele mai importante zile din viaţa lor.

„El nu e cu noi, e acasă la familia lui, pentru că el nu e o persoană publică şi nu şi-a dorit să apară în faţa camerelor. (…). Are trac de cameră, iar asta îl pune într-o postură dificilă. Din păcate, Andrei nu este nici acum cu noi, este la biserică. (…). El a fost cel care a mânat caii în relaţia asta. (…). E un tip foarte hotărât.”, a declarat Ilinca Vandici în cadrul unei emisiuni TV.

În vârstă de 30 de ani, prezentatoarea TV a devenit mămică pentru prima dată pe 23 iulie 2917. Fiul său cu Andrei Neacşi a primit numele Zian Ioan Neacşu.

 

Citește și...