Motivul unuia dintre cele mai rasunatoare divorturi din 2014! Unul dintre cei mai cunoscuti cantareti a pus punct pentru ca…

Publicat: 15/01/2015 | 19:39

A venit randul cantaretului Catalin Crisan sa intre in atentia specialistului CANCAN in limbajul trupului, Suada Agachi. Experta a explicat de ce artistul nu si-a gasit stabilitate pe plan sentimental, dar si care este asemenarea intre el si Einstein.

Suada Agachi, consultant si trainer in limbajul trupului, l-a luat in vizor pe unul dintre cei mai mai apreciati artisti din Romania, Catalin Crisan.

Catalin Crisan nu mai vrea sa auda de insuratoare
Catalin Crisan nu mai vrea sa auda de insuratoare

Potrivit expertului CANCAN.ro, cantaretul este o persoana cu un caracter introvertit, cu o capacitate mare de analiza si gandire profunda asupra lucrurilor care il inconjoara. Are capacitatea de a se afunda intr-un proiect, caz in care analizeaza minutios orice aspect de care se loveste.

Catalin Crisan cauta in viata iubirea perfecta
Catalin Crisan cauta in viata iubirea perfecta

“Este o persoana empatica si are o abilitatea de a intelege comportamentul uman. Astfel, reuseste sa trateze fiecare persoana cu tact si multa diplomatie, intelegand mecanismul gandirii interlocutorului sau. Chiar daca este o persoana analitica si introvertita, inclinatiile sale sunt preponderent artistice, dar cu o dorinta acuta spre perfectiunea desavarsita”, a spus Suada Agachi.

Experta CANCAN Suada Agachi a spus ca artistul Catalin Crisan seamana cu Albert Einstein
Experta CANCAN Suada Agachi a spus ca artistul Catalin Crisan seamana cu Albert Einstein

Seamana cu Albert Einstein

De altfel, Catalin Crisan iubeste lucrul bine facut, calitatea superioara a fiecarui act artistic atat al sau cat si a altor persoane din bransa. Are tendinta de a fi incapatanat si de cele mai multe ori nu accepta sfaturile altor persoane. Forma ochilor il caracterizeaza ca fiind o persoana care poate sa tinda spre melancolie si strari sufletesti profunde, de aici rezultand si creatia lui artistica.

Specialista CANCAN a spus ca in aceasta imagine Crisan afiseaza o mimica combinata: amuzament cu dispret
Specialista CANCAN a spus ca in aceasta imagine Crisan afiseaza o mimica combinata: amuzament cu dispret

“Forma ochilor, chiar si privirea, forma nasului si a sprancenelor este asemanatoare cu a lui Albert Einstein. Persoanele cu aceasta conformatie au tendinta sa fie persoane greu de inteles, structurati spre empatie, analiza profunda, avand un umor sarcastic. Devin uneori foarte nerabdatori si irascibili. Are curiozitati legate de tot ce inseamna mecanisme si logica, incepand de la cum sunt facute anumite obiecte si pana la mecanismele vietii in general”, a mai explicat specialistul CANCAN.ro.

Suada Agachi
Suada Agachi


“Fiind perfectionist, Catalin tanjeste dupa o iubire perfecta”

La aproape un an de cand a divortat si de cea de-a doua sotie, Catalin Crisan nu vrea sa auda de casnicie. Cel putin asa a spus artistul, anul trecut, pentru emisiunea CANCAN.ro de la Romania TV. „Un divort nu e un moment placut, sunt momente dificile, dureroase, nu doreste nimeni sa se casatoreasca si apoi sa divorteze, dar cu ajutorul lui Dumnezeu am trecut amandoi si ne-am vindecat. Avem o fetita care in decembrie face doi ani, ne vedem, vorbim la telefon, suntem oameni civilizati, cu scaun la cap” a declarat atunci Catalin Crisan.

Este nerabdator sa intre in cladire, nedorind sa fie filmat sau fotografiat. Pana reuseste sa intre, afiseaza in mod repetat nerabdare si dispret
Este nerabdator sa intre in cladire, nedorind sa fie filmat sau fotografiat. Pana reuseste sa intre, afiseaza in mod repetat nerabdare si dispret

—————————————————————————————-

CITESTE SI:

„Spovedania” burlacului Catalin Crisan la aproape un an de a divort: „Alina este o mama…”

Serban Huidu a fost luat la bani marunti! “Are o teama amestecata cu furie retinuta si regret!”

Bianca este o persoana duala, iar Victor nu stie sa-si exprime sentimentele! Vezi cine a indraznit sa spuna adevarul despre ei!

—————————————————————————————–

Probabil ca artistul cauta iubirea perfecta, iar in urma analizei, specialista CANCAN.ro a spus de ce Crisan a esuat in mariaj.“Fiind perfectionist, Catalin tanjeste dupa o iubire perfecta si are viziuni idealiste legate de tot ce inseamna iubirea la modul general. Persoana de langa el trebuie sa detina rabdare, tact, o doza continua de optimism, vitalitate si dorinta de a filozofa pe diverse teme existentiale”, a incheiat Suada Agachi. (Alex Saulea)