Multi au facut gafa asta pana acum! Am aflat ce o scoate din minti pe Teo Trandafir

Publicat: 04/10/2015 | 23:01

Toata lumea ii spune asa, dar ea nici nu vrea sa auda. Teo Trandafir nu stie cum sa scape de porecla de “doamna Teo”, care o deranjeaza cumplit. Vedeta ar face orice sa nu mai fie strigata in acest mod.

20 de ani de televiziune si multe emisiuni de succes. Acestea sunt coordonatele care au transformat-o pe Teo Trandafir intr-una dintre cele mai iubite vedete TV de la noi. Inca de la primele sale aparitii pe sticla, aceasta si-a castigat renumele de “doamna Teo”, formula de adresare pe care o folosesc si acum majoritatea celor care intra in discutie cu ea.

Teo Trandafir este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi
Teo Trandafir este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi

Putini au stiut, insa, ca acest lucru o deranjeaza teribil pe indragita prezentatoare TV. Chiar daca zambeste atunci cand cineva o striga asa, Teo Trandafir marturiseste ca nu ii place deloc si ca si-ar dori ca oamenii sa gaseasca o alta modalitate de a i se adresa.

Acesta este mesajul cu care Teo isi intampina prietenii pe o cunoscuta retea de socializare
Acesta este mesajul cu care Teo isi intampina prietenii pe o cunoscuta retea de socializare

CITESTE SI

Teo Trandafir si Bursucul la filmare. Ce s-a intamplat in acest timp este chiar…

A ANIVERSAT 20 de cariera! Vezi cat de bine a aratat TEO TRANDAFIR in cea mai importanta zi!

“Detest sa mi se spuna ‘doamna Teo’. Din inima. Oamenilor li se pare amuzant. Hai, poate incercam altceva. Ca nu e amuzant”, declara Teo, pe contul ei de pe o cunoscuta retea de socializare , astfel incat, oricine doreste sa discute cu ea, sa stie acest lucru.

Vedeta a aniversat 20 de ani de cariera anul acesta
Vedeta a aniversat 20 de ani de cariera anul acesta

A aniversat 20 de ani de cariera

Teo Trandafir a aniversat pe 14 februarie 20 de ani de cariera in radio si televiziune, ocazie cu care cei mai importanti oameni din viata ei, i-au fost alaturi. Peste 5000 de oameni au petrecut Ziua Îndrăgostişilor intr-un mod inedit, alaturi de TEO la concertul sau aniversar, la care au participat zeci de vedete si personalitati, prin care Corina Chiriac, Printesa Lia, Mircea Badea, Mihai Tatulici, Carmen Bruma, Mariana Cojocaru si multi altii.

Aiana Dinu
 

Citește și...