Muncitor îngropat, la patru metri adâncime, de un mal de pământ, în Teleorman

Autor: Maya Radu
Publicat: 07/11/2019 | 12:55
Muncitor îngropat, la patru metri adâncime, de un mal de pământ, în Teleorman

Misiune de salvare contracronometru. Salvatorii din Teleorman au intervenit, joi dimineață, pentru scoaterea unei persoane care a fost surprinsă de un mal de pământ. Incidentul s-a produs în localitatea Lunca. (VEZI ȘI: TÂNĂR MORT, DUPĂ CE A FOST SURPRINS DE UN MAL DE PĂMÂNT LA O BALASTIERĂ DIN BOTOȘANI)

UPDATE: Muncitorul nu a mai putut fi salvat. Mamei victimei i s-a făcut rău

Medicii au efectuat protocolul de resuscitare, din păcate fără rezultat. Bărbatul de 41 de ani a fost declarat decedat în cele din urmă. Mama acestuia, venită la fața locului, a asistat la momentele dramatice, i s-a făcut rău și a avut nevoie de îngrijirile medicilor. Ancheta continuă pentru a stabili circumstanțele exacte ale producerii tragediei.

Știrea inițială

Muncitorul lucra la extinderea rețelei de canalizare din localitate și, din primele date, a fost surprins de un mal de pământ care s-a prăbușit peste el. La fața locului s-au deplasat o autospecială de intervenție, un echipaj de descarcerare, cu un container multirisc, elicopterul SMURD Craiova și o ambulanță SAJ.

Bărbatul de 41 de ani nu prezenta semne vitale când a fost extras

Persoana surprinsă de un mal de pământ, respectiv un bărbat 41 ani, a fost extrasă. Medicii au început manevrele de resuscitare. Bărbatul a fost găsit la patru metri adâncime, în canal și nu prezenta semne vitale. Manevrele sunt în curs. (CITEȘTE AICI: UN MUNCITOR DIN MUREȘ ȘI-A GĂSIT SFÂRȘITUL ÎNTR-UN MOD GROAZNIC. BĂRBATUL A FOST ÎNGROPAT DE VIU)

Citește și...