N-ai inspiratie pentru un mesaj de Craciun si Anul Nou? Vezi aici cateva idei de urari traditionale

Publicat: 20/12/2011 | 00:00
De cate ori ai zambit cand ai primit o felicitare sau un gand bun primit de la cineva drag in preajma sarbatorilor de iarna? De fiecare data, nu-i asa? Ei bine, a venit momentul sa-i bucuri la randul tau, oferindu-le un mesaj frumos prin care sa le trimiti de la distanta, intreaga ta caldura sufleteasca exprimata in cateva cuvinte.

La Multi Ani cu bucurie! Casa, casa sa iti fie/ Masa, masa sa ramaie/ Iar in jurul ei sa vie/ Oameni buni, de omenie/ Care sa-ti aduca veselie, ganduri bune, cumpatate si urari de sanatate/ Zile multe si prospere/ De la Dumnezeu putere, sa le invingi pe cele rele!

Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile frumoase ale viitorului. Craciun fericit! Sa fii iubit!

Am pornit sa-ti colind de Craciun/ Sa iti cant in Ajun/ Bucuria s-o simtim/ Pe Iisus sa il cinstim. Craciun fericit!

Un Craciun cu sanatate/ Masa plina cu bucate/ Casa plina cu lumini, ce asteapta oameni buni/ Oameni buni cu suflet mare/ La Multi Ani si la mai mare!

Cu colinde de Craciun/ Iti doresc un an mai bun/ Si cu dragoste crestina sa primesti in dar lumina/ Zurgalai de flori de gheata/ Sa te bucuri mereu de viata/ Mult noroc sa ai in toate/ La Multi ani cu sanatate!

Oriunde te-ai afla/ Mos Craciun te va vizita/ Si-ti va aduce tot ce-ti doresti/ Un Craciun fericit ca in povesti/ Si te rog, nu-l refuza/ Ca vine din partea mea!

Fie ca noul an sa-ti aduca mai multe zambete decat impotriviri/ Mai multe reusite decat infrangeri/ Si mai multe impliniri decat te-ai gandit vreodata. La Multi Ani!

La Multi Ani cu veselie, sanatate pe vecie/ Casa plina de bucate, dragoste pe saturate/ Bani la greu, noroc cu carul/ Ce-ti doresti, hai sus paharul!

Primeste odata cu uratorii si lumina, caldura, linistea, dragostea si impacarea noului an. Ca iarba sub zapada/ Ca fulgul in zbor/ Sa primesti speranta unui an roditor. La Multi Ani!

Anul Nou sa-ti daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate/ Tu si familia ta sa va bucurati de toate. La Anul si la Multi Ani!

E cumpana dintre ani! Priveste inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere, si in sus cu recunostinta! Un An Nou plin de bucurii si impliniri! La Multi ani frumosi si sanatosi!

Citește și...