NEBUNIE CURATA! Loredana Chivu si-a facut a doua oara ACELASI tatuaj: „Proasta alegere”

Publicat: 06/09/2014 | 18:40
NEBUNIE CURATA! Loredana Chivu si-a facut a doua oara ACELASI tatuaj: „Proasta alegere”

Loredana Chivu si-a supus corpul la o multime de schimbari. Practic si-a modificat infatisarea din cap pana in picioare, facand tot ce i-a stat in putinta pentru a fi sexy.

Blondina si-a pus silicoane, si-a umflat buzele cu acid hialuronic, si-a tatuat sprancenele, si-a pus unghii false, iar pe langa asta, are si cateva tatuaje cu care este extrem de mandra. Nu toate au rezistat in timp. In urma cu cateva ore, Loredana Chivu a fost nevoita sa isi tatueze pentru a doua oara sprancenele.

loredana chivu

Este un lucru relativ normal ca astfel de tatuaje sa nu reziste, insa faptul ca a avut curajul sa apeleze din nou la acest procedeu, i-a adus o multime de reactii negative din partea fanilor.

loredana chivu

“Proasta alegere. In doua luni s-a dus tatuajul” , i-a scris o prietena, care a trecut si ea cel mai probabil prin aceeasi problema.

CITESTE SI

Loredana Chivu a aratat TOT in direct! Ce a putut sa faca “asistenta pacatoasa” si cum a innebunit toti barbatii

Decizia pe care a luat-o Leo de la Strehaia in legatura cu Loredana Chivu! Dupa ce s-au balacarit, acum…
 

1000 de euro pentru un show erotic

loredana chivu

Pe langa salariul pe care il are ca asistenta TV, Loredana Chivu isi mai umple buzunarele cu cateva mii de euro pe luna si din show-urile erotice pe care le ofera in cluburile din Spania si Italia. Pentru o prestatie incitanta, sexoasa blondina incaseaza un onorariu cuprins intre 500 si 1.000 de euro.

D.C.

Citește și...