Nuţu Cămătaru a impresionat pe toată lumea pe litoral. "Spaima Capitalei" a apărut pe plajă cu un ceas de mare valoare, un Franck Muller Conquistador Cortez Chronograph, estimat la circa 75.000 de euro! (VEZI ŞI: VIDEO EXCLUSIV. Nuţu Cămătaru şi-a strâns ”echipa” pe plaja milionarilor şi…)

Cu toate că avea la mână un ceas care valorează cât o maşină de lux, Nuţu nu s-a sfiit să îl poarte în apă. Şi e şi de înţeles de ce, ceasurile elveţiene de marcă, precum acesta, nu se strică atunci când intri cu ele în apă. Iar de un "atac" la ceasul respectiv nici nu se putea pune problema!

Potrivit evaluării făcute de către un expert contactat de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, ceasul purtat de Nuţu Cămătaru ar valora circa 75.000 de euro datorită diamantelor încrustate. Fără diamante, conform evaluării aceluiaşi expert, un Franck Muller Conquistador Cortez Chronograph valorează 45.000 de euro.

Foarte jovial, Nuţu Cămătaru s-a întreţinut pe plajă cu prietenii săi, apoi a făcut o baie cu ceasul său extrem de valoros la mână, cu care a impresionat pe litoral. (VEZI AICI CE I S-A ÎNTÂMPLAT LUI NUŢU LA BOA)

Nuţu a făcut senzaţie pe litoral cu superbul său ceas de 75.000 de euro
Nuţu a făcut senzaţie pe litoral cu superbul său ceas de 75.000 de euro

Nuţu Cămătaru a fost văzut destul de des pe litoralul românesc în această vară, el bucurându-se din plin de vremea frumoasă şi de apa mării. Luna trecută, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, îl surprindea pe Nuţu în timp ce saluta foarte amabil lumea pe litoral, fiind foarte popular în rândul celor de pe plajă. (VEZI ŞI: Nuţu Cămătaru a lăsat-o singurică pe şezlong, iar ea... Cum am filmat-o pe ”Brazilianca” la plajă)

Nuţu Cămătaru trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Claudia "Brazilianca". Nuţu, pe numele său din buletin Ion Balint, a cunoscut-o pe Claudia în 2012 şi a divorţat un an mai târziu de Lidia, prima lui soţie, despărţirea fiind una amiabilă. Cei doi nu erau la prima despărţire, primul divorţ dintre Ion Balint şi Lidia fiind pronunţat la tribunal în 1999. Zece ani mai târziu, cei doi s-au recăsătorit, pe când interlopul era tot în închisoare. Ion Balint s-a căsătorit cu Claudia în 2014, iar evenimentul a avut loc la Penitenciarul Rahova, acolo unde Nuţu era închis.

Citeste despre:nutu camataru, nutu camataru cu ceas scump la mare


Share On Facebook