Nici Fane Spoitoru nu a avut asemenea înmormântare! Funeralii faraonice pentru ”Împăratul” clanului Duduianu

Publicat: 03/10/2018 | 10:50

Lumea interlopă din România e în doliu după moartea temutului Segher. Liderul clanului Duduienilor s-a stins din viață, luni noapte, după ce a suferit un infarct în închisoare.(Super oferta de angajare) Așa cum era de așteptat, rudele și prietenii temutului interlop vor să organizeze o grandioasă ceremonie funerară. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă detalii uluitoare despre funeraliile faraonice care se pregătesc pentru ”Împăratul” clanului Duduianu. (CITEȘTE ȘI: NOUL LIDER AL LUMII INTERLOPE L-A AMENINȚAT DIRECT PE ”ÎMPĂRATUL MANELELOR”)

Freamăt mare în lumea interlopă bucureșteană! Luni seară, a murit unul dintre marii lideri de clan, Ion Duduianu, zis „Segher”, fratele lui Pian. Pe fondul unor afecțiuni cronice, temutul bărbat, încarcerat la Găești, ar fi suferit un atac de cord, în jurul orei 22.00. A fost dus la spitalul din oraș, dar nu s-a mai putut face nimic pentru el. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) Imediat ce s-a aflat tragica veste, la spital și-ar fi făcut apariția mai mulți membri ai familiei pentru a ridica trupul neîsuflețit.(CITEȘTE ȘI: POZA CU ION DUDUIANU POSTATĂ DE MIRCEA NEBUNU, DUPĂ CE INTERLOPUL A MURIT)

Ioan Duduianu a murit la Spitalul din Găești

Râuri de lacrimi pentru șeful clanului

Potrivit unor surse din mediul judiciar, în urmă cu câteva luni, lui Ion Duduianu îi fusese refuzată eliberarea condiționată, din cauza antecedentelor. Mai mult decât atât, este al doilea caz de deces prin stop cardiac la Penitenciarul Găești în ultima lună, deși condițiile de detenție sunt printre cele mai bune din ţară și majoritatea condamnaţilor au pedepse cu regim deschis sau semi-deschis.(Cât câștigi dacă faci videochat?)

În cursul zilei de marți, potrivit unor surse apropiate familiei Duduianu, trupul temutului inetrelop a fost ridicat de la morgă și adus la locuința familiei, acolo unde a fost întâmpinat cu râuri de lacrimi de toți membrii clanului. (NU RATA, AICI: FLORIN SALAM S-A BOTEZAT ÎN IORDAN!)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor fotografii de-a dreptul cutremurătoare, care relevă durerea familiei. Imediat ce sicriul a fost adus acasă, la căpătâiul liderului Duduienilor s-au strâns toți apropiații, în frunte cu fiica acestuia Speculanta. (CITEȘTE ȘI: DONJUANUL DE LA ”EXATLON” S-A ÎNTORS LA PREZENTATOAREA TV!)

Familia s-a strâns la căpătâiul temutului interlop

Se anunță funeralii faraonice pentru ”Împărat”

Imediat ce s-a aflat de moartea fulgerătoare a temutului lider, în lumea interlopă a Capitalei s-a ”dat alarma” și toți cei care l-au cunoscut și i-au fost apropiați temutului Segher s-au mobilizat de urgență pentru a organiza o grandioasă ceremonie funerară.

Potrivit unei surse D. A .S (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan), în următoarele ore, la locuința unde este depus Ion Duduianu își vor face apariția cei mai renumiți cântăreți de manele, inclusiv Florin Salam și Adrian Minune. Mai mult decât atât, rudele celui supranumit ”Împăratul” au cumpărat cele mai bune bucate și cele mai rafinate băuturi pentru a-i trata așa cum se cuvine pe cei care urmează să vină să-și ia rămas bun de la acesta.(Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)

Potrivit sursei citate, Ion Duduianu va avea parte de o înmormântare de-a dreptul grandioasă, mai ceva decât a lui Fane Spoitoru(NU RATA, AICI: SEXOASA OTILIA BILIONERA, ATACATĂ ÎN CLUB DE O IUBITĂ GELOASĂ… )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...